Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Akciók

Megjelent Dave Asprey: Golyóálló diéta című könyve

Akció időtartama: 2017-09-04-től 2018-03-31-ig

Megjelent Dave Asprey: Golyóálló diéta c. könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Golyóálló életmód: több vaj, kevesebb testedzés, pihentetőbb alvás — a frissebb elméért és a testért, amelyet megérdemelsz!


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent a Hygge – Harmónia dán módra című könyv

Akció időtartama: 2017-09-18-től 2018-03-31-ig

Megjelent Louisa Thomsen Brits: Hygge – Harmónia dán módra című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Mindenki szeretne boldog lenni. Csakhogy a boldogság tünékeny, legtöbbször csak pillanatokra adatik meg az embernek. Ám vannak, akiknek mégiscsak sikerül életük, mindennapjaik állandó részévé tenni. Ők a dánok, akik hosszú évek óta listavezetők az ENSZ Világboldogság jelentésében. Vajon mi a titkuk? A válasz egy szó. Egy lefordíthatatlan, vagy százféleképpen lefordított szó, amely azonban elterjedt és meghódította a fél világot: hygge. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Wim Hof: A jég hátán is című könyve

Akció időtartama: 2017-09-25-től 2018-03-31-ig

Megjelent Wim Hof: A jég hátán is című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Mi jut eszünkbe a hidegről? Nagykabát, feltűrt gallér, didergő bosszúság a buszmegállóban. Legfeljebb a téli sportok, a fotelből nézve. Ki hinné el ilyenkor, hogy a hideg milyen jó szövetségese lehet az emberi testnek, hogy olyasmire is rá tudja venni a szervezetet, amit el sem tudnánk képzelni magunkról? Wim Hof, vagy ahogy a rajongói és tanítványai hívják, a Jégember naponta győzi meg követőit arról, hogy a hideggel szembeni edzettséggel és a megfelelő légzőgyakorlatokkal nem csupán le lehet győzni a mínuszokat, de a közérzet és az erőnlét javításán túl különféle betegségek gyógyításában is segíthet. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Szabó Magda: Régimódi történt című könyve

Akció időtartama: 2017-09-25-től 2018-03-31-ig

Megjelent a Szabó Magda-életműsorozat 19. kötete Régimódi történet címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

„Anyámat 1967-ben vesztettem el, azt hittem, sohasem lesz belőlem ép ember a temetés után” – vallotta meg Szabó Magda. Valóban, anyát és lányát fél évszázadon át szorosabbnál is szorosabb kapcsolat fűzte egymáshoz, és ez a lelki köldökzsinór csak Jablonczay Lenke halálával szakadt el. Ezért is döbbent meg Szabó Magda, amikor halálos ágyán anyja azzal búcsúzott tőle, hogy annyi titka van még…  


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Jakupcsek Gabriella: És te hogy vagy- Bővebben... című könyve

Akció időtartama: 2017-10-02-től 2018-03-31-ig

Megjelent Jakupcsek Gabriella új könyve És te hogy vagy?- Bővebben címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Jakupcsek Gabriella a Megúszhatatlan után ismét közös gondolkodásra hívja az olvasót!Az ismert műsorvezető szokásához híven kérdez, egyre csak kérdez. Lehetünk fiatalok, idősebbek, gyerekes szülők, vagy gyerektelenek, élhetünk párkapcsolatban, vagy szingliként, ő számba veszi a lehetséges élethelyzeteket. Olyasfajta kérdésekre keresi a választ, hogyan neveljünk boldog gyereket, hogyan boldoguljunk a magánéletben, a munkahelyen, melyek a párkeresés és a párkapcsolat buktatói, vagy hogyan élhetünk túl egy válást. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Bauer Barbara: Porlik, mint a szikla című könyve

Akció időtartama: 2017-10-02-től 2018-03-31-ig

Megjelent Bauer Barbara új könyve Porlik, mint a szikla címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ilont és két testvérét egészen a magyar fővárosig menekíti Székelyföldről az édesapjuk. Talán az emlékek elől, hogy feledni tudják a borzalom éjszakáját, hogy végre elhallgattassák az ablakba újra és újra leszálló, halálhírt hozó kuvik hangját. Az ország gyásznapját követő hajnalon, a félrevert harangok zúgása közepette hagyják el az ezeréves „szülőhazát”. De nemcsak ellehetetlenített életük roncsait viszik magukkal a szekéren, hanem egy súlyos családi titkot is a szívükben. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Radnóti Miklós: Különben magyar költő vagyok című könyve

Akció időtartama: 2017-10-18-től 2018-03-31-ig

Megjelent Radnóti Miklós levelezéseit tartalmazó kötetünk Különben magyar költő vagyok címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Különben magyar költő vagyok című kötetben Radnóti Miklósnak a kortársaival való levelezését találja az olvasó. Hogy kik voltak a kortársai? Barátok, családtagok, költőtársak, szerkesztők, kritikusok, szerelmek.


Fogy. ár: 5 990 Ft

Akciós ár: 4792 Ft

Megjelent Sándor Anikó: Megbukott bűvészinasok című könyve

Akció időtartama: 2017-10-20-től 2018-03-31-ig

Megjelent Sándor Anikó legújabb regénye Megbukott bűvészinasok címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel is ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Egy szokványosnak ígérkező szombat délután, egy Facebookra hanyagul kiposztolt régi családi fotó és a felbukkanó emlékek hatására váratlanul kinyílik a teljes album. Előbújnak belőle az évtizedek óta némán ott lapuló családtagok, és mesélni kezdenek, ahogy azelőtt soha.  


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szabó Magda: Nyusziék - Napló 1950-1958 című könyve

Akció időtartama: 2017-11-03-től 2018-03-31-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő kötete Nyusziék címmel, mely 1950- 1958 között íródott naplókból álló kötete. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Vonalas irka, rajta a cím: Nyusziék I. Ilyen közönséges iskolai füzetekbe írta Szabó Magda 1950 és 1958 között most felfedezett és még soha nem publikált naplóit, férje, Szobotka Tibor és önmaga számára, hogy ne felejtse el napjaikat, az együtt töltött boldog pillanatokat: „Mindennap írnom kellene ebbe a füzetbe, rögzítenem a mosolyodat, a szádat, szavaid, az ölelésedet.” 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Belső Nóra: Szülés utáni depresszió című könyve

Akció időtartama: 2017-11-03-től 2018-03-31-ig

Megjelent Belső Nóra: Szülés utáni depresszió című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Előzmények és következmények„Gratulálok, olyan szép kisbaba, tessék már örülni!” „Boldognak kell lennie…” „Szedje már össze magát! Mindenki menet közben tanulja meg, milyen is az anyaság!” Sokszor hallani efféle biztató vagy éppen rosszalló megjegyzéseket, amikor egy kismama nem képes felhőtlenül örülni, és nem tudja megélni az anyaság elképzelt és várva várt boldog pillanatait. Ehelyett szorong, aggodalmaskodik, esetleg sír és panaszkodik.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Dombóvári István: Pisti vagyok, ments ki innen! című könyve

Akció időtartama: 2017-11-08-től 2018-03-31-ig

Megjelent Dombóvári István legújabb könyve Pisti vagyok, ments ki innen! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Pisti átlagos magyar férfi. Vidékről kerül fel Pestre, nincsenek kimagasló képességei, de nagy reményekkel vág neki az életnek. Magasra törő álmai vannak, karrierre és igaz szerelemre vágyik, de a sors valahogy mindig keresztbe tesz neki, mindig mást kap az élettől, mint amire számít. Főleg pofonokat, de Pistinek helyén van a szíve és az esze, csak azért se adja fel, végigcsinál mindent. Szó szerint végig.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Bánkuti Gabriella: Alapok az egészségedért című könyve

Akció időtartama: 2017-11-08-től 2018-03-31-ig

Megjelent Bánkuti Gabriella legújabb könyve Alapok az egészségedért címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Előzd meg a fájdalmat, a sérülést és a betegségetMeglehet, a „prevenció” szó hallatán az agyad vészüzemmódba kapcsol. Az egészséged megőrzéséért és a betegségek elkerüléséért a legfinomabb falatokról kell lemondanod, búcsút inthetsz a barátaiddal való bulizásoknak, és míg ők remekül szórakoznak, te addig tekered a terembiciklit, míg le nem fordulsz róla. Most komolyan: megéri mindez? Hiszen te csodásan érzed magad a bőrödben, amikor esténként lerogysz a kedvenc sorozatod elé… leszámítva, hogy sajog a csípőd, merev a nyakad, ropog a hátad, ráadásul még a hasad is puffad. A tévé előtt ülve viszont legalább a tükörképeddel nem kell szembesülnöd.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Balatoni József, Jocó bácsi: Kamaszharc című könyve

Akció időtartama: 2017-11-10-től 2018-03-31-ig

Megjelent Balatoni József, Jocó bácsi: Kamaszharc című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Találkozás egy fiatalemberrel…Dr. Horolovszky Tamás harmincegy éves jogtanácsos egy szerelmi szakítás után beköltözik élete első önálló lakásába. Kezébe kerül egy kopott kis doboz, rajta felirat: Emlékek. A dobozban a gimnáziumi ellenőrző könyvek mellett egy megsárgult füzetet talál – kamaszkori naplóját. Felüti, elkezdi olvasni, és nem győz csodálkozni. Ezt valóban ő írta?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szabó Magda: Magdaléna című könyve

Akció időtartama: 2017-11-17-től 2018-03-31-ig

Megjelent a Szabó Magda-életműsorozat 20. kötete Magdaléna címmel, mely a nagy sikerű Für Elise kötet folytatása. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A másik Für Elise nyomában1935 nyarán egy tizenhét éves lány száll le a vonatról degeszre tömött bőröndjeivel a bécsi Westbahnhofon. A fiatal Szabó Magda, aki eddig jóformán csak a szülővárosát, Debrecent ismerte, ezen a napon lép ki, vagy inkább be a nagyvilágba. Bécs, a „mágikus város” egy életre rabul ejti. Ám egy másik szerelem is vár rá itt, és hosszú jegyesség egy fiatal osztrák vegyészmérnökkel, Gerhard Ehrlichhel.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Ungváry Krisztián: A szembenézés hiánya című könyve

Akció időtartama: 2018-01-11-től 2018-03-31-ig

Megjelent Ungváry Krisztián: A szembenézés hiánya című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Felelősségre vonás, iratnyilvánosság és átvilágítás Magyarországon 1990–2017Közel három évtizeddel a magyarországi rendszerváltás után a pártállami múlt feltárása továbbra is a politikai elit és a társadalom egyik legsúlyosabb adósságának számít. A „társadalmi katarzis” elmaradásáért azonban csak részben okolható a politikai és gazdasági átmenet békés, konszenzuális jellege: a harmadik magyar köztársaság mindenkori hatalmi elitjének így is módjában állt volna szembenézni a múlttal, biztosítani a pártállami iratok nyilvánosságát, és megnevezni a felelősöket. A probléma azonban rendre a változó hatalmi érdekek és a kicsinyes politikai játszmák fogságába került, s így a társadalmi megtisztulás folyamata helyett a kérdés elsikkadt az egyre-másra kirobbanó közéleti botrányok és az azt követő perek sűrűjében.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szendi Gábor: Napfényvitamin cím könyve

Akció időtartama: 2018-01-30-től 2018-03-31-ig

Megjelent új borítóval Szendi Gábor: Napfényvitamin című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Tények és tévhitek a D-vitaminrólA modern ember tragédiája, hogy egyre kevésbé tudja vagy akarja folytatni azt az életmódot, amelyhez az évmilliók alatt alkalmazkodott. Az evolúció azonban nem állt meg – csupán mi száguldunk homlokegyenest ellenkező irányba, és nem értjük, miért nem érezzük magunkat jól. Levertség, fáradékonyság, makacs vírusos fertőzések, civilizációs betegségek, nehéz várandósság és szülés, könnyen törő csontok – vajon jelenkori, hajszolt életünk szükségszerű velejárói, és sehogy sem védhetjük ki őket?


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Allison Heavy és Deana Puccio: Szex és lájk és közösségi média

Akció időtartama: 2018-02-07-től 2018-03-31-ig

Megjelent Szülők könyvtára sorozatunk következő része Szex és lájk és közösségi média címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Üdvözöljük a digitális bennszülöttek világában, ahol az önbecsülés a kapott lájkok számától függ, ahol „ártatlan” csemetéink szexfotókat és -videókat küldözgetnek egymásnak, és ahol a házibulikon nem csak a piába kóstolnak bele. Ebben az új korszakban a személyes találkozásokat felváltották az online randik, amelyeken a tinédzserek minden gátlást levetkőznek, miközben nem akarják vagy nem tudják felmérni szavaik és tetteik cseppet sem virtuális következményeit.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Bear Grylls: A sárkány küldetés című könyve

Akció időtartama: 2018-02-07-től 2018-03-31-ig

Megjelent Bear Grylls kalandregény- sorozatának következő része A sárkány küldetés címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Beck a kimerítő tájfun kaland után pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, ezért barátaival sétahajózásra indul Kína partjai mentén. Az élet azonban közbeszól, és egyszerre csak minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti…


Fogy. ár: 3 150 Ft

Akciós ár: 2520 Ft

Megelent Szabó Magda: Megmaradt Szobotkának című könyve

Akció időtartama: 2018-02-26-től 2018-03-31-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő része Megmaradt Szobotkának címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ha vannak legendás házasságok, akkor Szobotka Tiboré és Szabó Magdáé az volt. Szellemi és lelki egységük mégis két különböző stílusú alkotót rejt magában. Egyvalami azonban közös volt bennük: az örökös olvasás és írás.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Jackson Galaxy: Macskamágia című könyve

Akció időtartama: 2018-02-28-től 2018-03-31-ig

Megjelent Jackson Galxy legújabb könyve Macskamágia címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Sugárzó energia és mágikus erő, mely árad a macskákból, amikor tökéletes harmóniába kerülnek környezetükkel és ösztöneikkel a vadászat, a táplálkozás, a mosakodás, a játék és az alvás mindennapi tevékenységei során. Ez a cicaenergia.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Zack Even- Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája című könyve

Akció időtartama: 2018-03-01-től 2018-03-31-ig

Megjelent Az underground erőedzés enciklopédiája című könyv! Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Légy keményebb a teremben és az életben egyaránt - az élsportolók titkainak elsajátításávalEleged van belőle, hogy széthajtod magad a kondigépeken, de ha megemelsz egy szekrényt, napokig sajog minden tagod? Strandizmok helyett valódi erőre vágysz? Úgy érzed, megrekedt a sportkarriered? Esetleg edző vagy, aki a tanítványai, netán szülő, aki a gyerekei testi-lelki épségéért aggódik?

Akkor ismerkedj meg Zach Even-Esh-sel, a nemzetközi hírű erő- és erőnléti edzővel, aki gyerekektől olimpikonokig több mint 1000 sportolóból hozta ki a maximumot edzőtermében.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Szendi Gábor: Értelmes szenvedés: a boldogság cmű könyve új borítóval

Akció időtartama: 2018-03-12-től 2018-03-31-ig

Hamarosan megjelenik Szendi Gábor: Értelmes szenvedés: A boldogság című könyve új borítóval. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással.

Az akcióban részt vevő könyvek:

Modern világunkban mindannyian a boldogságot kergetjük: fényesebb karrierért, jobb kocsiért, kellemesebb életkörülményekért, külföldi nyaralásért robotolunk – de vajon boldognak is érezzük magunkat, ha vágyaink teljesülnek? Igazat mondanak-e irigyelt ismerőseink családi fotói, ahol még a kutya is tökéletesnek látszik, vagy mindez csupán a látszat?


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Harlan Coben? Ne engedj el! című könyve

Akció időtartama: 2018-03-12-től 2018-03-31-ig

Hamarosan megjelenik Harlan Coben új köbyve Ne engedj el! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Napoleon „Nap” Dumas New Jersey-i kisvárosi detektív egész világa romba dől, amikor gimnazista korában ikertestvérét, Leót és Leo barátnőjét, Dianát holtan találják a vasúti síneken, majd szerelme, Maura szakít vele, hogy aztán minden magyarázat nélkül kámforrá váljon. Mi történhetett ezen a tragikus napon? Lehetséges, hogy a két sötét rejtély összefügg, vagy csupán a vak véletlen tette tönkre Nap életét? 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Jásdi István: Mi maradunk! című könyve

Akció időtartama: 2018-03-13-től 2018-03-31-ig

Hamarosan megjelenik Jásdi István: Mi maradunk! című könyve. Rendeled meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A Csallóköz a régiek szerint Aranykert volt – a dunai aranymosók és a tündérek birodalma. Ám ezen a mesebeli vidéken, az Osztrák–Magyar Monarchia nyugat-magyarországi csücskében a XIX. század végén már cseppet sem mesés az élet. Amikor a korán árvaságra jutott, komáromi tímárlány, Jány Vilma és hites ura, a leszerelt őrmester, Hautzinger Sándor fűszerüzlete, kisvendéglője tönkremegy, s mindenüket elárverezik, a nincstelenné lett család a budapesti rokonok segítségével, akik állást-lakást szereznek, a fővárosba költözik. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Paleolit táplálkozás