Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Wade, Jeremy : Édesvízi szörnyek

Az aligátorhal, ez a szinte felfoghatatlan méretekkel rendelkező édesvízi szörnyeteg, már a dinoszauruszok korában is élt. A több mint három méter hosszú és csaknem negyed tonnát nyomó ragadozó észrevétlenül vadászik a part menti zavaros vizekben, sokszor a fürdőző emberektől alig pár méterre. És ez csak egyike azoknak a hátborzongató élőlényeknek, amelyeket e kötet bemutat.


JEREMY WADE, korunk egyik legismertebb felfedezője és horgásza megszállottan kutatja a világ hírhedt és veszedelmes édesvízi ragadozóit. Az Amazonastól Alaszkáig, a Kongó vidékétől a Himalájáig szinte az egész bolygót bejárta már azzal a nem titkolt céllal, hogy a horgára akadjanak ezek az emberevő szörnyetegek hírében álló, titokzatos és ritka élőlények.


A szerző letehetetlenül izgalmas könyvét olvasva mintha a Loch Ness-i szörny utáni nyomozásban vennénk részt. Csakhogy van egy fontos különbség: ezek a „szörnyek” – az afrikai tigrishal vagy épp a gyilkos harcsa – nem a fantázia szüleményei, hanem valóban léteznek, és horgász legyen a talpán, aki kifogja őket!


JEREMY WADE zoológus, a világszerte nagy sikerrel vetített Édesvízi szörnyek című ismeretterjesztő sorozat házigazdája.


Kövesd a tévében Jeremy Wade extrémhorgász kalandjait! Sorozata, az Édesvízi szörnyek Magyarországon a Discovery Channel műsorán látható.

HR

Szerző:

Wade, Jeremy

Kiadás éve:

2014

ISBN:

978-615-5418-48-8   

Terjedelem:

300

Formátum:

140*200

Kötészet:

kartonált

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 3 150 Ft

20% kedvezményes ár: 2 520 Ft

Paleolit táplálkozás