Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Megyeri Zsuzsa Dóra : Párban szép - ekönyv

Lehet házunk a hegytetőn, menő kocsink a garázsban, drága holmikkal teletömött gardróbunk – mindez mit sem ér, ha nincs kivel megosztani az élményeinket. Van, aki viszonylag hamar megtalálja élete párját, mások csak hosszú barangolás, megannyi kanyar után. Olykor nehéz, igen. Hinni, várni, szeretni, csalódni, talpra állni, és újra bízni. De eszünkbe ne jusson sajnálni az olykor keserű tapasztalatok egyetlen percét sem, hiszen minden rossz a javunkat szolgálja – már ha levonjuk a megfelelő tanulságot a történtekből.


Akár így, akár úgy, először ismerkedjünk meg önmagunkkal, és ha tisztán látunk, biztosan észrevesszük azt a jóképű idegent, aki már alig várja, hogy megszólíthasson. Na, és ekkor beindul a móka, elindul közös utunk.


Addig pedig nincs más dolgunk, mint alaposan felkészülni a témából: Mitől vonzó egy nő a pasik szemében? Mit hangsúlyoznak a férfiak ismerkedéskor? Miért fontos az első randi? Most akkor a hasonló a hasonlónak örül, vagy az ellentétek vonzzák egymást? Tényleg édesapánk arcát keressünk a partnerünkben? Szüljünk, vagy ne szüljünk?


Fogós kérdések, ugye? A párkapcsolati kisokos számtalan kutatást és szórakoztató történetet mutat be, hogy az első randitól a gyerekvállalásig a legtöbb helyzetet csillagos ötösre oldjuk meg, hiszen akárki akármit mond, az élet párban szép.


Megrendelhető e-könyv formában:


http://bookandwalk.hu/Parban-szep-9060-ebook.aspx


http://www.dibook.hu/konyv/Parban_szep


https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/parban-szep--parkapcsolati-kisokos-kezdoknek-es-haladoknak-?eid=4068


http://www.multimediaplaza.com/ekonyvek/adatlap/3869

HR

Szerző:

Megyeri Zsuzsa Dóra

Kiadás éve:

2012

ISBN:

9786155418303

Terjedelem:

220

Formátum:

e-könyv

Kötészet:

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 1 990 Ft

Paleolit táplálkozás