Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Belső Nóra : Utak egymáshoz - ekönyv

Vajon mennyire meghatározóak nemi szerepeink a mindennapi érintkezések során? Mik a kiegyensúlyozott és örömteli párkapcsolatok kialakulásának alapkövei? Mitől tud hatékonyan működni a kommunikáció két ember között?


Napjainkban az emberi kapcsolatok – amelyek talán a legfontosabb erőforrást jelentik az életünkben – mind gyakrabban mondanak csődöt… A válások száma folyamatosan nő, és a hosszú távú párkapcsolatok működtetésébe is sokan buknak bele. BELSŐ NÓRA könyve alaposan, ugyanakkor kellő érzékenységgel járja körül a témát, és rámutat: a legtöbb embernek az érzelmi kapcsolatok kezelése jelenti a fő problémát. Férfiak és nők élnek egymás mellett, gyermekeik vannak, dolgoznak, pénzt keresnek – de nem képesek egymásra odafigyelni, nem érzik és nem értik egymást. A rossz kérdések rossz válaszokat szülnek, és ezt gyakran már ők maguk sem veszik észre.


A szerző kérdésfelvetései, gondolatai, pszichiátriai praxisából hozott történetei, illetve a hétköznapi társas helyzeteket elemző sorai új megvilágításba helyezik a problémákat, és mindenkinek segítenek eligazodni a párkapcsolati érintkezés útvesztőiben.

 


 


 Megrendelhető e-könyv formában:


http://bookandwalk.hu/Utak-egymashoz-9171-ebook.aspx


http://www.dibook.hu/konyv/Utak_egymashoz


 https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/utak-egymashoz?eid=5045


http://www.multimediaplaza.com/ekonyvek/adatlap/4088

HR

Szerző:

Belső Nóra

Kiadás éve:

2011

ISBN:

978-615-5418-63-1

Terjedelem:

238

Formátum:

e-könyv

Kötészet:

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 1 990 Ft

Paleolit táplálkozás