Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Galaxy, Jackson : Pokoli macskák - ekönyv

JACKSON GALAXY az Animal Planet népszerű sorozatának macskaguruja, leginkább egy motoros banda tagjára emlékeztet, mégis különleges képességgel rendelkezik: nem létezik a világon olyan komisz cica, akivel ne tudna szót érteni, és akinek ne tudna segíteni – az állatok idegileg kikészült gazdáiról nem is beszélve...

Most megjelenő könyvében a szerző elmeséli tizenhárom éven át tartó barátságának történetét Bennyvel, egy kis termetű, rövid szőrű, szürke-fehér kandúrral, illetve tanácsokat és tippeket ad, hogyan élhetünk egy fedél alatt, harmonikus kapcsolatban nehéz természetű kedvenceinkkel. Galaxy egyedülálló Cat Mojo módszerével segít a bajba jutott gazdiknak megérteni kedvencük különös viselkedését, és egyben megoldást is keres az olykor igen zűrös helyzetekre.

A Pokoli macskák című sorozat világszerte töretlen népszerűségnek örvend, immár az ötödik évad előkészületei folynak. Az apai ágon magyar származású Galaxy Los Angeles mellett él három cicájával, Caroline-nal, Chippyvel és Velouriával valamint kutyájával Rudyval.


Megrendelhető e-könyv formátumban:


 http://www.dibook.hu/konyv/Pokoli_macskak


http://bookandwalk.hu/Pokoli-macskak-9600-ebook.aspx


http://www.multimediaplaza.com/ekonyvek/adatlap/4519


https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/pokoli-macskak?eid=6119

HR

Szerző:

Galaxy, Jackson

Kiadás éve:

2014

ISBN:

9786155492365

Terjedelem:

Formátum:

e-könyv

Kötészet:

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 2 490 Ft

Paleolit táplálkozás