Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Kalas Györgyi : Magyar tengeri gasztrokönyv

A balatoni gasztronómia már régen túlmutat a hekk-lángos-főtt kukorica hármasán, az utóbbi időben a tó környékén számos, jó minőségű standételt kínáló hely nyílt. Kalas Györgyi, az Index gasztronómiai újságírója éveket szánt arra, hogy felkutassa ezeket a büféket, éttermeket, és megismerje azokat az embereket, akik beindították ezt az örömteli változást. A Magyar tengeri gasztrokönyv új ízeket és kezdeményezéseket mutat be, rengeteg balatoni történetet mesél, miközben minden balatoni étkezéshez kötődő kérdésre válaszol. Nemcsak az derül ki belőle, hol ehetjük a legfinomabb ételeket, hanem feltárul előttünk az egész balatoni gasztrovilág.



Ez az a könyv, ami minden Balaton-imádónak kötelező, és azoknak is, akik még nem a Balaton szerelmesei, mert a kötetet megismerve ők is azok lesznek!


HR

Szerző:

Kalas Györgyi

Kiadás éve:

2018

ISBN:

9789634750802

Terjedelem:

212

Formátum:

140x200

Kötészet:

flexibilis

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 3 490 Ft

20% kedvezményes ár: 2 792 Ft

Paleolit táplálkozás