Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Vásárlói tájékoztató

A jaffa.hu domain név és a webáruház, a Jaffa Kiadó tulajdona. Érvényes kétoldalú szerződés alapján az oldal üzemeltetését a Tellum Kft. végzi.

Megrendelésének leadásával Ön a jaffa.hu webáruház üzemeltetőjének, a Jaffa Kiadónak a vásárlója lesz. A webáruházban történő vásárlás esetén szállítási (adásvételi) szerződés jön létre a vásárló és eladó (Jaffa Kiadó) között, amely jogviszonyra az alábbi rendelkezések az irányadók. Vásárlás előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat, mert a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja az adásvételi szerződés feltételeit.

Tulajdonos adatai:
Eladó: Jaffa Kiadó és Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: Jaffa Kiadó)
Székhely és postacím: 1066 Budapest, Nyugati tér 1. IV. em. (Skála Metro irodaház)
Adószám: 13223294-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-724431 (bejegyezte a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság), képviseli: Rados Richárd
E-mail cím: info@jaffa.hu

Telefonszám: 061/ 301-0894 (munkanapokon 9-től 17 óráig)

 

A szerződés nyelve: magyar

A szerződésre magatartási kódex nem vonatkozik.


A szerződés tárgya:
A Jaffa.hu internetes áruházban található könyvek és hangoskönyvek. Ismertetésük az egyes kiadványokhoz tartozó konkrét oldalon található meg.
A termékek mellett feltüntetett árak az adott kiadványok teljes fogyasztói ára, mely tartalmazza az áfát is. Az egyes akciókban ebből a feltüntetett árból jön le az akcióban meghirdetett kedvezmény.

A rendelés menete:
A megrendelésre kattintva felugró felület kitöltésével és a végén a Megrendelem gomb megnyomásával tud webáruházunkban rendelni. Sikeresen elküldött megrendeléséről minden esetben rövid időn belül automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk az ön által megadott e-mail címre. Cégünk a megrendeléseket maximum 10 munkanapon belül teljesíti, kivéve az előrendeléseket, ahol ez a határidő a könyv megjelenésétől kezdve számítódik. A megrendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel, illetve teljesítjük.

Külföldre nagyon drágán tudunk könyvet küldeni (ld. a posta honlapján: http://posta.hu/kalkulator.ivy), általában minimum több mint 6000 Ft-ért. A megrendelt kötet(ek)et csak ajánlottan és elsőbbségivel postázzuk ki, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a csomag meg is érkezik. Ha tud magyarországi címet, ahova szállíthatjuk és onnan valahogy el tud jutni Önhöz, akkor a mindenkori aktuális kedvezménnyel és ingyenes postázással tudnánk küldeni.

Ahhoz, hogy a számlát ki tudjuk állítani, illetve a megrendelt csomagot a megfelelő címre tudjuk eljuttatni elengedhetetlen, hogy a következő adatokat megadja:

a címzett vezeték- és keresztneve
cégnév (amennyiben a megadott szállítási címen cég található)
szállítási cím, ahol munkanapon, munkaidőben átveszik és kifizetik a megrendelt csomagot (postafiókra a szállítást nem tudjuk vállalni.)
e-mail cím, ahova elküldhetjük a megrendelés visszaigazolását
munkanapokon, munkaidőben elérhető telefonszám, ahol a Posta futára el tudja érni a címzettet, ha szükséges

Oldalunkon regisztráció nélkül tud vásárolni, ezért adatait minden egyes rendelésnél újra meg kell adnia.

A rendelés folyamata:

1. A főoldalon (http://www.jaffa.hu) szereplő megrendelődobozra kattintva felugró megrendelő lap kitöltésével tud rendelni. A közvetlenül a kiadótól történő rendelés esetén a könyvek fogyasztói árából 20% kedvezményt adunk és a kézbesítés költségét is a kiadó fizeti. A postázási és szállítási költséget csak a Magyarország területére történő szállítás esetén vállaljuk át.

2. Kitölti az megrendelőlapot, ahol kiválaszthatja, hogy a könyvekért személyesen akar eljönni a Kiadónkba (Budapest VI. kerület Nyugati tér 1. IV. em. Skála Metro irodaház munkanapokon 9-17 óra között), vagy a Posta futára vigye ki Önhöz, és a Megrendelem gombra kattintva elküldi a megrendelést. Az irodában csak készpénzes fizetési lehetőség van.

3. Az ön által megadott e-mail címre rendszerünk automatikusan elküldi megrendelése visszaigazolását, amelyben szerepel, hogy ön mit rendelt és ez mennyibe kerül önnek. Semmilyen más költséget önnek nem kell fizetnie, a szállítási költséget a kiadó fizeti.

4. Amikor a posta megbízottja elviszi a kiadóból a csomagot, erről e-mailt küldünk. A Posta futára szerződés szerint 1-3 munkanapon belül szállítja kézbesítési díj nélkül (munkanapokon, munkaidőben) megrendelőn megadott címzett címére a könyveket. Amennyiben a kézbesítés időpontjában a címzett nem tartózkodik a megadott szállítási címen, a futár erről értesítőt hagy, illetve felhívja a címzettet a megadott telefonszámon. A csomagot sikertelen kézbesítési kísérlet esetén a helyi postán lehet átvenni, ezért célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol munkaidőben át tudják venni a csomagot.

Fizetési feltételek
A megrendelt könyv(ek) árát a címzett a csomag átvételekor a Posta futárának fizeti ki („utánvétes fizetés”).

A vásárló elállási joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített, „A távollevők között kötött szerződés” feltétel nélküli elállási jogával, amennyiben a könyv/hangoskönyv teljesen sértetlen, további eladásra alkalmas állapotban van. A könyv átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a Jaffa Kiadó Kft. köteles az Ön által kifizetett könyv/ek teljes összegét az elállást és a könyv sértetlen visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről). Az elállási jog gyakorlásakor az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli, egyéb költség ezen felül nem terheli. Vásárlási szándékától – indoklás és egyéb költség, kötelezettség nélkül – rendelése feldolgozási folyamata során (amíg a megrendelt árut át nem adtuk a Posta futárának) is elállhat az info@jaffa.hu e-mail címre küldött levelével.

Hétvégén és ünnepnapokon ügyfélszolgálatunk zárva tart, a Posta futára is munkaidőben kézbesít, ezért célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol munkaidőben át tudják venni a csomagot.

Használt, sérült könyv visszavásárlására a Jaffa Kiadó Kft nem kötelezhető, kivéve nyomdahibás termék esetén a Kiadó köteles hibátlan könyvre cserélni a hibásat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.

Személyes adatok biztonsága
A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A szállításhoz szükséges adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégnek (Magyar Posta Zrt.) A szállító vállalat szerződésben vállalja az adatok bizalmas kezelését. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Rögzített adatait írásos kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (ez alól kivételt képeznek azok a számlaadatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli törvény kötelez bennünket. A szerződés nem kerül iktatásra, a későbbiekben nem visszakereshető. A szerződésre magatartási kódex nem vonatkozik. A szerződéseket és személyes adatokat magyar nyelven tároljuk. Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kiszállításához szükségesek.

Ha szeretne feliratkozni hírlevelünkre, amelyben rendszeresen tájékoztatjuk könyveinkről, akcióinkról, eseményeinkről, játékainkról a főoldalunk bal felső sarkában levő Hírlevél doboz kitöltésével teheti meg. 

Paleolit táplálkozás