Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A gyógyítás útjai

Online ár:
4.499 Ft
3.599 Ft
ISBN: 9789634759157
Cikkszám: 1732
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: dr. Mangó Gabriella

Fülszöveg

Senki nem szereti azt, amikor a gyógyítás folyamatában úgy érzi, hogy elveszíti önmagát. Hogy a kórházi gépezetben a ruháival együtt leteszi a nevét is, a múltja helyébe a kórelőzménye lép. Hogy senkit nem érdekel, ki ő, hová járt iskolába, mikor kel fel, hány órát alszik egy nap, vannak-e barátai – csak az, hogy mikor volt beteg, mikor mivel műtötték, milyen gyógyszert szed… A modern orvosi gyógyászat a test egy-egy pontjára szakosodva elvész az apró részletekben – és elveszíti magát az embert is. Ezért fordulnak sokan természetgyógyászhoz és választják azt, hogy aktívan részt vesznek a saját gyógyításukban. Bár van, aki orvosi tanácsra kezd teljes életmódváltásba, a két gyógymód mintha egymás alternatívája lenne.
Ez a könyv megpróbál egyensúlyt teremteni a kétféle megközelítés között azzal, hogy végigvezet minket az úton, amely akkor indult, amikor még nem volt kétféle gyógyítás. Megismerhetjük belőle a természetgyógyászat különböző ágait, és megtudjuk, hogyan segíthetjük elő saját magunk az egészségünket. Hiszen a tudatos, az egészségére odafigyelő ember igyekszik még a betegségek kialakulása előtti stádiumban észrevenni a szervezet apró jelzéseit. Ebben igazi partnere a természetgyógyászat, ami más módszereket és másfajta gondolkodásmódot használ, mint a hivatalos orvoslás, de a könyvből az is kiderül, hogy a kettő nem lehet meg egymás nélkül.
Nem véletlen, hogy DR. MANGÓ GABRIELLA háziorvosi hivatása mellett természetgyógyászati rendelőjében is fogadja pácienseit, akiknek nagy biztonságot nyújt az, hogy mindkét féle gyógyítási módot mélyrehatóan ismeri. Meggyőződése, hogy a kétfajta orvoslás kiegészíti egymást, és hogy akinek fontos az egészsége, annak nem szabad lemondania egyikről sem.

Neked ajánljuk