Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Az élet hangja - kartonált

Online ár:
4.499 Ft
3.599 Ft
ISBN: 9789634759058
Cikkszám: 1735
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Bauer Barbara

Fülszöveg

Eszter és Hanna hagyománytisztelő, szerető családban születtek. Nagyapjuk, édesapjuk is zenész volt, minden napjukat, minden órájukat a muzsika töltötte be, széppé varázsolva a leghétköznapibb pillanatokat is.

Ám körülöttük a világ egyre komorabbá és fenyegetőbbé vált, 1944 tavasza már nem azt az életet kínálta számukra, amelyben mindnyájan reménykedtek. Édesapjuk bármit megtett volna, hogy elleplezze a rémisztő valóságot, és megkímélje családját a sárga csillag viselésének szégyenétől. De elérkezett a nap, amikor a valóság bakancsos, fegyveres katonák képében betört az otthonukba. Az utolsó előtti pillanatban azonban az édesapa még adhatott egy útravalót a lányainak...

Az élet hangja két árva kislány évtizedeken átívelő története. Egy testvérpáré, akiket elszakított egymástól a történelem, de életben tartottak az igaz emberek. Akik mindvégig szívükben őrizték életük első néhány évének emlékét és az édesapjuktól kapott útravalót, amely lassan egymás felé terelte őket, hogy azzá válhassanak, aminek születtek.

Vajon megadatik még nekik a lehetőség, hogy találkozhassanak, és megoszthassák egymással az örökséget, amelyet szüleik hagytak rájuk? Vajon minden esetben az igazság hozza el a végső megnyugvást? Vagy nem is olyan könnyű a választás jó és rossz között? Bauer Barbara legújabb, a XX. századi magyar történelem sorsfordító pillanatait, a vészkorszakot és Rákosi-érát sokszínű képekben felelevenítő, fordulatos, egyszerre megrendítő és felemelő regényében talán választ kapunk ezekre a nyugtalanító kérdésekre.

Neked ajánljuk

Szerző: Bauer Barbara
3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Szabó Magda
4.499 Ft 3.599 Ft
Szerző: Szabó Magda
4.999 Ft 3.999 Ft