Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Az X akták – Kezdetek: A káosz ügynöke

Online ár:
3.490 Ft
2.792 Ft
ISBN: 9786155715556
Cikkszám: 0771
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Garcia, Kami

Fülszöveg

Hogyan lett hívő Fox Mulder? Hogy vált szkeptikussá Dana Scully? Miként lehetséges, hogy mégis mindketten az FBI kötelékébe kerültek? Az X-akták – Kezdetek két kötetében mindenre fény derül…
1979 tavaszán a tizenhét éves Fox Muldernek kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy az egyetemi felvételijével foglalkozzon. A kishúga öt éve eltűnt a családi házukból, és azóta sem hallottak róla. Mulder önmagát hibáztatja, az anyja pedig a férjét, aki szigorúan titkos külügyminisztériumi munkájába menekül. Foxot az utolsó gimnáziumi évében az apja magával viszi Washingtonba, elszakítva a fiút massachusettsi barátaitól – és a múlt kísértő árnyaitól.
Mulder azonban nem felejt: rögeszméjévé válik, hogy ha kell, a föld alól is előkeríti Samanthát. Így aztán amikor rátalálnak egy helybeli kisfiú holttestére, egy másik gyereket pedig elrabolnak, Mulder nem tudja megállni, hogy bele ne ártsa magát az ügybe. Mire észbe kapna, barátaival, Gimlivel és Phoebe-vel egy veszedelmes sorozatgyilkos utáni hajsza kellős közepén találja magát…
Lehetséges, hogy egy tucatnyi brutális gyilkosság összefüggésbe hozható Samantha eltűnésével? Talán okkult rítusra utal, hogy a temetőből előkerülő Billy Christian mellkasán egy nyílvesszőkkel átlőtt madarat találnak? Vajon Gimli apja összeesküvéseket koholó őrült, vagy félelmetes titkok tudója? És egyáltalán: kicsoda A Káosz ügynöke?
Aki végigizgulta és végigborzongta a kultikus X-akták-sorozatot, annak a két főszereplő előtörténete, A Káosz ügynöke és Az ördög ügyvédje sem fog csalódást okozni.

Neked ajánljuk

Szerző: Coben, Harlan
Win
3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Coben, Harlan
3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Ellroy, James
3.990 Ft 3.192 Ft