Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Beszélj úgy, hogy meghallgassa - amikor nem hallgat rád

Online ár:
5.499 Ft
4.399 Ft
ISBN: 9789634758877
Cikkszám: 1722
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Faber, Joanna - King, Julie

Fülszöveg

A gyerek- és kamaszkor amúgy sem könnyű időszakát egészen meg tudják keseríteni azok a helyzetek, amelyekben beszélgetnénk a gyerekünkkel, de valahogy mindig mással van elfoglalva. Ha nagy nehezen végighallgat, akkor sem érdekli különösebben a mondandónk, s így a problémák nem oldódnak meg a beszélgetéssel, sőt inkább elmérgesednek. Ezekre a helyzetekre kínál konkrét megoldásokat a két szerző a Beszélj úgy... sorozat új kötetében.

Joanna Faber szerzőtársával a kipróbált és megbízható kommunikációs stratégiákat a gyerekkor legnagyobb kihívást jelentő pillanataihoz igazítja, és olyan nehéz helyzetekre is segítséget nyújt, mint a testvérek közötti civakodások, a kütyühasználat dilemmái, a házi feladat körüli bonyodalmak, a büntetés hátulütői vagy a dühkitörések.

A könyvben szülőktől és pedagógusoktól származó valós és tanulságos példákon, humoros illusztrációkon és szórakoztató gyakorlatokon keresztül kapunk segítséget a küzdelmekhez, amelyek ismerősek minden szülő, nagyszülő, pedagógus és más, gyerekekkel dolgozó felnőtt számára.

Joanna Faber háromgyerekes gyógypedagógus, évtizedes gyakorlata van speciális nevelési igényű gyerekek tanításában, és tapasztalataival nagyban hozzájárult anyja, Adele Faber népszerű Beszélj úgy... könyveinek sikeréhez. Szerzőtársával, Julie King nevelési tanácsadóval ez már a második közös könyvük.

Neked ajánljuk