Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Édesvízi szörnyek

Ár:
3.150 Ft
2.520 Ft
Kedvezmény: 630 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9786155418488
Cikkszám: 0371
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Wade, Jeremy

Fülszöveg

Az aligátorhal, ez a szinte felfoghatatlan méretekkel rendelkező édesvízi szörnyeteg, már a dinoszauruszok korában is élt. A több mint három méter hosszú és csaknem negyed tonnát nyomó ragadozó észrevétlenül vadászik a part menti zavaros vizekben, sokszor a fürdőző emberektől alig pár méterre. És ez csak egyike azoknak a hátborzongató élőlényeknek, amelyeket e kötet bemutat.
Jeremy Wade, korunk egyik legismertebb felfedezője és horgásza megszállottan kutatja a világ hírhedt és veszedelmes édesvízi ragadozóit. Az Amazonastól Alaszkáig, a Kongó vidékétől a Himalájáig szinte az egész bolygót bejárta már azzal a nem titkolt céllal, hogy a horgára akadjanak ezek az emberevő szörnyetegek hírében álló, titokzatos és ritka élőlények. A szerző letehetetlenül izgalmas könyvét olvasva mintha a Loch Ness-i szörny utáni nyomozásban vennénk részt. Csakhogy van egy fontos különbség: ezek a „szörnyek” – az afrikai tigrishal vagy épp a gyilkos harcsa – nem a fantázia szüleményei, hanem valóban léteznek, és horgász legyen a talpán, aki kifogja őket!
Jeremy Wade zoológus, a világszerte nagy sikerrel vetített Édesvízi szörnyek című ismeretterjesztő sorozat házigazdája. Kövesd a tévében Jeremy Wade extrém horgász kalandjait! Sorozata, az Édesvízi szörnyek Magyarországon a Discovery Channel műsorán látható.