Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kalas Györgyi

Rendezés:
Nézet:
Szerző: Kalas Györgyi

Az anyáknak, a leendő anyáknak, a rettegő csajoknak és az ijedt pasiknak az Anyakönyvre van szükségük! Egy csaj elmeséli a többi csajnak, hogyan püffednek majd fel a terhesség alatt, hogyan indul a szülés - „a nap fénypontjaként délután végigcsúszott a combomon a nyákdugó, mint valami gusztustalan meztelen csiga" -, hogyan folytatódik - „mintha minden összehúzódásnál egy asztalt akarnának átpréselni a fenekemen" -, hogyan ér véget, s azután a rákövetkező hónapokban hogyan kap értelmet az életünk a gyerekkel.
Az Anyakönyvben az a legjobb, hogy a szerző, KALAS GYÖRGYI se nem guru, se nem szektás megmondóasszony, hanem érdeklődő, a gyereke minden rezdülésére érzékeny újságíró-blogger. Így ráadásul egy jó tollú anya első kézből származó élményei mellé megkapjuk egy kismamaközösség leszűrt tapasztalatait is. Az Anyakönyvből szerencsére nem az orrszívás technikáját lehet eltanulni, hanem a gyerekre való odafigyelést. Meg hogy mennyire büdös az orrszarvú. Olvasni jobb, mint szülni - kezdje inkább az előbbivel! 

Szily László

Rendelési link: https://bit.ly/2YaBFNC

2.999 Ft
Szerző: Kalas Györgyi

Lángos, hekk, főtt kukorica - sokáig kizárólag ez volt a balatoni büfék és éttermek szokásos kínálata. Pár éve azonban forradalmi változások zajlottak le a balatoni gasztronómiában is, a Magyar tengeri gasztrokönyv ezeknek a változásoknak a nyomába ered. Hova menjünk, ha új ízekre, igazi finomságokra vágyunk, hol ehetünk helyi alapanyagokból készült ételeket, hol vannak a jó strandbüfék, és miben más a balatoni hamburger, mint a budapesti? Miről ismerhetjük fel a jó lángost, mi a titka egy jó cukrászdának, és hol kapunk biztosan balatoni halat? Miként zajlott le a Balatonnál a gasztronómiai forradalom, és kik voltak azok, akik ezeket a változásokat elindították? Hogyan jött ismét divatba a Balaton, és hogy alakul a környék jövője? A Magyar tengeri gasztrokönyvben minden, balatoni étkezéssel kapcsolatos kérdésre választ kapunk. Hasznos kézikönyv mindenki számára, aki szereti a Balatont, érdeklik az ételek, és szeret jókat enni.

Kalas Györgyi új ízekről és kezdeményezésekről ír, mindent megkóstol, miközben rengeteg balatoni történetet mesél, és nem áll távol tőle a kritika sem. A Magyar tengeri gasztrokönyv minden Balaton-imádónak kötelező, és azoknak is, akik még nem a Balaton szerelmesei, mert a kötetet megismerve ők is azok lesznek!

KALAS GYÖRGYI az Index újságírója, évek óta foglalkozik gasztronómiával, a nagy sikerű, szellemes és szókimondó Anyakönyv szerzője.

Rendelési link: https://bit.ly/3jRV3tx

2.999 Ft