Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Karnyújtásnyira a túlvilág

Online ár:
3.490 Ft
2.792 Ft
ISBN: 9786155609565
Cikkszám: 0715
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Crandall, Chauncey dr. - Bearss, Kriss

Fülszöveg

Miképp vértezze fel magát az ember a halál fenyegetésével szemben? Hogyan bocsássuk szeretteinket utolsó útjukra, ahová már nem kísérhetjük el őket? Mi vár rájuk − mi vár mindannyiunkra, ha egyszer letelik az időnk?
Dr. Chauncey Crandall vezető kardiológusként nap mint nap szembesül ezekkel a kérdésekkel. Sokáig úgy gondolta, az orvosi hivatás és a hit között kibékíthetetlen ellentét feszül, az emberi élet bonyolultsága kizárólag természettudományos eszközökkel fejthető meg. Azonban rá kellett döbbennie: a műtőasztalon is történhetnek csodák. Csodák, amelyekre nem adható racionális magyarázat. Csodák, amelyek egy természetfeletti dimenzió bizonyítékai.
A Karnyújtásnyira a túlvilág egy orvos spirituális ébredésének felemelő elbeszélése. Dr. Crandall-lel tartva olyan súlyos betegek újjászületéseivel ismerkedhetünk meg, akikről már mindenki lemondott, s akik a halálból visszatérve a fizikai léten túli valóság eleven tanúi. Megtudhatjuk, milyen a Szentlélekkel találkozni, de azt is, mi történik, ha valakit démonok szállnak meg. Dr. Crandall leukémiával küzdő fiának szívszorító története könnyeket csalhat a szemünkbe, ugyanakkor erőt adhat a legsúlyosabb tragédiák feldolgozásához is.
Néha úgy tűnhet, mindent elborít a sötétség, de tisztában kell lennünk vele: nem vagyunk egyedül.
Dr. Chauncey Crandall vezető kardiológus és hithű evangélikus. A Yale Egyetemen szerzett diplomát, ahol aztán kardiológus-kutatóként dolgozott. Több sikerkönyv szerzője, jelenleg három kórházban dolgozik a floridai Palm Beachben.

Neked ajánljuk