Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Mire leszáll az éj

Online ár:
3.490 Ft
2.792 Ft
ISBN: 9786155609909
Cikkszám: 0742
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Cunningham, Michael

Fülszöveg

Peter és Rebecca Harris középkorú New York-i házaspár, akik látszólag minden elérhetőt elértek az életben. Szakmai karrierjük csúcsán vannak – Peter műkereskedő, Rebecca egy képzőművészeti magazin szerkesztője –, és szeretik a hivatásukat, amely érdekesebbnél érdekesebb emberekkel hozza össze őket.
Partiról partira, verniszázsról verniszázsra járnak, s egy hatalmas, fényűző loftban laknak Manhattanben. Bostonban élő lányuk éppen egyetemre készül. Minden okuk megvan tehát az elégedettségre és a boldogságra…
Mígnem egy napon megérkezik Rebecca öccse, Ethan. Az egykor drogfüggő, de elragadó és tehetséges fiatalember megjelenésével, zabolázhatatlan szabadságvágyával ellenállhatatlan hatást gyakorol Peterre. Egyszeriben kételkedni kezd az általa képviselt művészekben és a művészetben általában, saját karrierjében, házasságában – egész addigi világában, melyet oly gondosan épített fel, s amely most szeme láttára hullik darabokra.
A Mire leszáll az éj a világhírű Az órákhoz hasonlóan páratlan érzékenységgel ábrázolja modern korunk, felgyorsult életünk fonákját, a mélyben lappangó élethazugságokat: a kiüresedő kapcsolatokat, a fenyegető öregedést, a könnyen fogyasztható művészet hamisságát – és a fogságból való szabadulás mámorító, egyszersmind pusztító vágyát.
Michael Cunningham amerikai író. 1998-ban jelent meg világsikert hozó regénye, Az órák, melyért Pulitzer- és Faulkner-díjat kapott, és amelyből 2002-ben film készült Meryl Streep, Nicole Kidman és Julianne Moore főszereplésével. Az író ma New Yorkban él, és a Yale Egyetemen kreatív írást oktat.

Neked ajánljuk

Szerző: Boyden, Joseph
3.990 Ft 3.192 Ft