Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Paleolit orvoslás - ekönyv

Ár:
1.990 Ft
Szerző: Tóth Csaba dr.
ISBN: 9786155418792

Fülszöveg

Az elsők között lenni nagy kihívás, nehéz feladat! DR. TÓTH CSABA gyakorló orvosként, hosszú utat bejárva talált rá a számára hiteles paleolit szemléletre, amelyet sikerrel épített be gyógyító munkájába. Olvasóit is arra sarkallja, hogy gondolják újra egészségükhöz és általában az egészségügyhöz való hozzáállásukat.
Úgy tűnhet, a szerző magányos harcos, pedig komoly szövetségeseket tudhat maga mögött: az evolúciós orvostudományt, a paleolit táplálkozást és mindazokat, akik a krónikus betegségekkel küzdve nem hajlandók beletörődni a sorsukba. Dr. Tóth Csaba nekik, valamint minden egészséges életmódra vágyó embernek kínál ebben a kötetben olyan módszereket, amelyek segítségével visszanyerhető vagy megtartható az egészség.

A paleolit orvoslás és étrend számos betegség esetén a kiváltó okok megszüntetését jelentheti - a szerző ezek közül leginkább a már népbetegségnek számító cukorbetegség kezelésében szerzett tapasztalatairól és eredményeiről számol be részletesen.

DR. TÓTH CSABA gondolkodva gyógyító orvos. Munkájában hű marad ahhoz az ősi elvhez, miszerint a beteg java a legfőbb törvény.

https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/paleolit-orvoslas?eid=5071