Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Pénztárcabarát paleolit ételek hedonistáknak

Online ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
ISBN: 9786155492488
Cikkszám: 0521
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Posta Renáta

Fülszöveg

A paleolit sütés-főzés nem bonyolult, és nem drága – ám érthető, ha eleinte az ellenkezőjét tapasztalod. Amennyiben nincs még benne rutinod, s hirtelen ötlettől vezérelve, konkrét receptek hiányában vásárolod meg a szükségesnek vélt alapanyagokat, valóban jobban megterhelheted a pénztárcádat és a szabadidődet, mint amennyire szükséges. Nálam ez a veszély nem fenyeget. Figyelek rád, és segítek mindenben. Ezért a negyedik kötetemben azokat a tippjeimet és jól bevált receptjeimet gyűjtöttem össze neked egy csokorba, amelyek egyaránt fókuszálnak a minőségi, ám túlzások nélküli főzésre és a könnyen megromló alapanyagok hasznosítására. Egészséggel és ízekkel teli szendvicskrémeket, sonkás-aszpikos felvágottat készíthetsz a legtutibb ropogós héjú paleo kenyér mellé. Tartalmas salátákat és pazar egytálételeket varázsolhatsz akár maradékokból, de a táblás csokiról, a tortákról vagy éppen a müzliszeletről sem kell lemondanod. Az olyan alapreceptjeimre is megtanítalak, mint a tejfölízű paleo tejföl, az ízletes ketchup, a pár százas friss kókusztej, a dijoni mustár, vagy éppen a rántott hús, a töltött csirke és a levesbetétek. Mindezek mellett a könyvben szerepel a helyettesítések praktikus, nagy táblázata, a nem paleo alapanyagok részletes listája, valamint számos bespájzolós tippet is adok, hogy saját kezűleg, otthon is tudj cukor-, tartósítószer- és adalékmentes paradicsomlevet, paprikalekvárt, savanyúságokat, aszalványokat, paleo vaníliás cukrot, aromás fűszerkeveréket, gyógyteát készíteni. Minőségi, egészséges finomságok várnak rád túlzások nélkül, átgondoltan, egy kis rafinériával fűszerezve. Tarts velem ebben az élménydús főzőcskézésben!

Neked ajánljuk