Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tiszta szex- új borító

Online ár:
4.999 Ft
3.999 Ft
ISBN: 9786155609381
Cikkszám: 0704
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Soma Mamagésa
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Egységben önmagammal Egységben önmagammal
4.499 Ft 3.599 Ft
Öngyógyító könyv- új borító Öngyógyító könyv- új borító
4.499 Ft 3.599 Ft
Hogyan ne sárkányosodjunk el?- új borító Hogyan ne sárkányosodjunk el?- új borító
4.499 Ft 3.599 Ft
Nemek igenje (második, javított kiadás) Nemek igenje (második, javított kiadás)
4.499 Ft 3.599 Ft
A harmónia mint döntés A harmónia mint döntés
4.499 Ft 2.249 Ft
Szakrális új nő Szakrális új nő
5.499 Ft 4.399 Ft

Fülszöveg

Példátlan bátorságú és őszinteségű könyvet tart a kezében az olvasó. És ez az őszinteség nem csupán az intim részletekre értendő, az egész könyvet áthatja. Soma Mamagésa úgy mer beszélni a szexualitásról, mintha a legigazibb barátnőjével beszélgetne, akire rá meri bízni legféltettebb titkait is. Persze sokan képesek minden gátlás nélkül megmutatni meztelenségüket, de az, aki a lelkét meri ilyen mélységekig lemezteleníteni, ritka kivételként válik ki a sokaságból.
Soma saját életén és élményein keresztül a testiség és a szexualitás szinte valamennyi oldalát megvilágítja: megismerjük az első önkielégítés, a szüzesség elvesztésének tapasztalatait, a korai, esetlen szárnypróbálgatásokat, az örömtelen vagy épp fájdalmas aktusokat éppúgy, mint a hétcsillagos szeretőket, az orgazmus fennsíkjait vagy az eksztatikus pillanatokat.
Soma nemcsak a ruháját veszi le, hanem a bőrét, a húsát is, és a merev tabukra fittyet hányva zsigeri szinten mutatja meg a maga teljes belső valóságát. Kendőzetlen, felszabadító őszinteségének segítségével nemcsak saját szexualitásunk megtapasztalásához kerülünk közelebb, de végső soron egész lényünk megértéséhez is. Hiszen a tiszta szex maga a felszabadulás, az élni akarás és a kiteljesedés forrása. Gyógyító ez a könyv, gyógyítóbb, mint bármely szexualitásról szóló ismeretterjesztő kötet. Felráz, átölel, felizgat, meghozza a kedvet, hogy a szexualitás izgalmakat ígérő mélységeibe vesse magát az olvasó. És emellett felhőtlen szórakozást is ígér!
„Ezzel a rengeteg tapasztalatra épülő könyvvel az a célom, hogy adhassak valamit, amitől szabadabbak, boldogabbak, teljesebbek lehetünk. És hogy – ha csak egy icike-picikét is – felgyorsuljon az a folyamat, amelyben jelenlegi individualizálódó korunkban benne vagyunk. Azazhogy a végletekből minél hamarabb visszakerüljön a szexualitás az őt megillető, méltó helyére, ahonnan eredendően indult.”

Neked ajánljuk