Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Zamat

Ár:
2.940 Ft
2.352 Ft
Kedvezmény: 588 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9789639971424
Cikkszám: 0164
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Hanh, Thich Nhat

Fülszöveg

„A nyugaton ismert buddhista vezetők közül Thich Nhat Hanh a dalai láma után az első!” – The New York Times
„Thich Nhat Hanh Buddha hangján ír.” – Szögyal rinpocse
„Thich Nhat Hanh megmutatja a személyes belső béke és a Föld békéje közti kapcsolatot.” – őszentsége, a dalai láma.
Bár mindannyian tudjuk, hogy a fogyáshoz kevesebbet kell ennünk és többet kell mozognunk, valamiért mégis mindig megakadunk. Jó szándékkal kezdünk bele a különböző fogyókúrás programokba, de nem tudjuk őket betartani, és csak őrlődünk a szégyen és bűntudat körforgásában. Megakadunk a múltban, és képtelenek vagyunk a jelenben élni – abban a pillanatban, amikor meglenne rá a hatalmunk, hogy változtassunk az életünkön. A Zamat szerzői, a világszerte elismerte zen mester, Thich Nhat Hanh és a Harvard Egyetem táplálkozási szakértője, Dr. Lilian Cheung megmutatják, hogyan vessünk véget egyszer és mindenkorra a súlyunkkal folytatott küzdelemnek.
Gyakorlati tanácsaikkal segítenek szokásaink gyökereinek feltárásában, és elvezetnek cselekedeteink átformálásához. A jelen pillanat tudatosítása és cselekedeteink mozgatórugójának felismerése tesz képessé minket arra, hogy ne érezzük magunkat rosszul, és elkezdjük megváltoztatni a viselkedésünket. A Zamat nem csupán az áhított egészséges testsúly és jó közérzet elérésében segít, de az élet minden pillanatban elérhető gazdagságát is felszínre hozza.
Thich Nhat Hanh vietnami buddhista szerzetes. A béke és megbékélés érdekében kifejtett erőfeszítései elismeréseképpen 1967-ben Nobel-békedíjra jelölték. Franciaországban él, de szinte folyamatosan járja a világot, hogy lelkigyakorlatokat tartson a tudatos életről.
Dr. Lilian Cheung előadó, a Harvard Közegészségügyi Intézet táplálkozástudományi alosztályának és egészségprogramjának vezetője. 1997 óta Thich Nhat Hanh tanítványa.