Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2.
Kiadás éve: | 2020 |
Kötés: | Kartonált |
Oldalszám: | 220 |
Méret: | 165*235 |
ISBN: | 9789634754329 |
Cikkszám: | 1240 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Még ennyi idő van hátra az akcióból: | |
Szerző: | Rubin Eszter |
Fülszöveg
A nagy sikerű és hiánypótló Hisztaminintolerancia szakácskönyv után Rubin Eszter új kötettel jelentkezik. A Receptek a gyógyuláshoz alcímet viselő könyv 63 vadonatúj, alacsony hisztamintartalmú receptet tartalmaz, valamint Farkas-Boross Zita integratív táplálkozási tanácsadó összefoglalóját a hisztaminintolerancia tüneteiről és kialakulásáról, a feltárásához szükséges vizsgálatokról, valamint a gyógyuláshoz vezető út fő fizikai és lelki pilléreiről.
A csodálatos fotókkal illusztrált receptgyűjteményben mindenki megtalálhatja a választ, hogyan lehet kreatívan, megfelelő főzési technikákkal változatossá tenni a diétát. Az ételek ezúttal sem tartalmaznak gyulladáskeltő hatású alapanyagokat: glutént, tejet és tejtermékeket, tojásfehérjét, élesztőt, szóját, kukoricát, napraforgóolajat, hozzáadott cukrot és mesterséges édesítőszereket. Ez a fajta étrend segíti a bélregenerálást, és jótékony hatással lehet a hisztaminintolerancia egyik leggyakoribb kiváltó okára, a bélgyulladásra. A receptekben szereplő, gondosan összeválogatott, hasznos tápanyagok pedig kedvező feltételeket teremtenek az emésztésben fontos szerepet játszó, jó bélbaktériumok számára. Mert tudjuk, hogy az egészség a belekben lakozik.
„Manapság rengeteg ember küzd emésztési panaszokkal, sokan közülük hisztaminintoleranciával. A sok tiltólista mellett Rubin Eszter könyve nagy segítség a mindennapokban, a már kipróbált, bevált receptek nagy terhet vesznek le a páciens válláról. Szeretettel ajánlom minden érintettnek, hozzátartozóiknak ezt a könyvet, a benne lévő recepteket és a kiegészítő információkat.”
Dr. Csomai Zita , orvos-természetgyógyász