Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Min múlik egy házasság?

Ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
Kedvezmény: 798 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9786155715679
Cikkszám: 0790
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Gottman, John

Fülszöveg

Ha szereted a társad, de a házasságotok mégis válságba jutott, vagy egyszerűen csak jobbá tennéd a kapcsolatotokat, akkor ez a könyv neked szól!

John Gottman pszichológus hosszú éveket töltött tartós párkapcsolatok és házasságok tanulmányozásával. Két évtized és több száz vizsgálat után elérkezett az ideje, hogy másokkal is megossza tudományos megfigyelésekre épülő tapasztalatait, megkérdőjelezve közhelyes vagy éppen hamis állítások tucatjait!

A Min múlik egy házasság? jó néhány tesztet is tartalmaz, amelyek segítenek eldönteni, milyen típusú a házasságod, mik a kapcsolatotok erősségei és gyengeségei, és milyen konkrét lépéseket tehettek közösen azért, hogy jobbá tegyétek vagy megmentsétek a házasságotokat.

A könyvből kiderül:

▪ A több szextől nem feltétlenül lesz jobb a házasság
▪ A gyakori vita nem feltétlenül vezet váláshoz
▪ Az anyagi nehézségek sem mindig okoznak gondot egy párkapcsolatban
▪ Azok a feleségek, akik savanyú képet vágnak, miközben a férjük hozzájuk beszél, nagy valószínűséggel négy éven belül elválnak
▪ Megvan az oka annak, hogy a férjek miért zárkóznak el a vitáktól – de van rá mód, hogy ezt elkerülhessük

A szerző sok munkát, de jó eredményt ígér: ha fáradságot nem sajnálva harcolsz házasságod, kapcsolatod megmentéséért, előbb-utóbb sikerrel fogsz járni. Gottman úttörő kötetében a valódi párkapcsolati konfliktushelyzetek bemutatása mellett gyakorlati feladatokat, tippeket és technikákat találsz, amelyek végigkalauzolnak a boldogsághoz vezető rögös úton.

John Gottman a Washingtoni Egyetem pszichológiaprofesszora. Feleségével, Julie Schwartz Gottman klinikai pszichológussal közösen alapította a The Gottman Institute-ot, amely mára fogalommá vált az Egyesült Államokban. Gottmant kiemelkedő párkapcsolati szakértőként tartják számon szerte a világon, aki kilencvennégy százalékos pontossággal képes megjósolni, kik fognak elválni, illetve kik maradnak együtt.