Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Felejts már el!

Online ár:
1.750 Ft
ISBN: 9786155715204
Cikkszám: 0780
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Abbott, Jeff

Fülszöveg

Hazug? Tolvaj? Gyilkos?
Ő az édesanyja.
Whit Mosley békebíró harminc éve nem látta az anyját, aki egy napon fogta magát, elhagyta a férjét, hat fiát, és azóta sem adott életjelet magáról. Most, hogy az apja halálos beteg, Whit megbíz egy magánnyomozót, hogy kutassa fel az anyját. Választ akar arra a kérdésre, miért szökött el búcsú nélkül, s reménykedik, hogy a múlt sebeit talán még be lehet gyógyítani.
A nyomok a houstoni alvilágba, a hatalmuk és vagyonuk megőrzéséért minden gaztettre hajlandó maffiacsaládok „tisztességes” otthonaiba, a kínzástól, gyilkosságoktól sem visszariadó drogkereskedők búvóhelyeire, kaszinókba, sztriptízbárokba, pénzmosodákba vezetnek. Whit hazugságok hálójában vergődve, bérgyilkosok elől menekülve, a törvényt és esküjét is megszegve próbálja kimenekíteni ebből a pokolból az anyját. Akiben mindenáron bízni szeretne, pedig valójában alig ismeri. Lehet, hogy a végén neki kell megfizetnie mások bűneiért? Lehet, hogy a szakmai tisztessége a tét? Lehet, hogy mire a halálos macska-egér játék véget ér, már nem ugyanaz az ember lesz, aki korábban volt…

HA A KRIMI ZENE VOLNA, EZ A KÖNYV LENNE JERRY LEE LEWIS JÁTÉKA. – The Independent
A FELEJTS MÁR EL! OLVASÁSAKOR A KÖRMÖMET RÁGTAM IZGALMAMBAN, MIKÖZBEN A SZÍVEM SZAKADT BELE. LÉLEGZETELÁLLÍTÓ, AKCIÓDÚS KRIMI, TELE TALÁNNYAL, MERÉSZSÉGGEL ÉS VALÓDI ÉRZELEMMEL. JEFF ABBOTT A FESZÜLTSÉGKELTÉS NAGYMESTERE, AKIRE MINDIG ÉRDEMES ODAFIGYELNI. – Harlan Coben
Jeff Abbott számos díjat nyert regényeivel. A texasi születésű thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. Jelenleg Austinban él feleségével és két fiával. A Felejts már el! a népszerű Whit Mosley-sorozat harmadik darabja.
„Puskák, pisztolyok, egy antik német darab a tizenkilencedik század fordulójáról. Bestiális kések kézzel varrott tokokban. Whit kinyitotta a szekrényt, egy darabig csak bámult maga elé, hagyta, hogy addigi élete elenyésszen, akár egy árny a mélységes sötétségben. Holnap estére vagy halott lesz, vagy más ember. A gondolat megdermesztette, de hirtelen kevésbé félt. Kivette az első, keze ügyébe akadó fegyvert.”

Neked ajánljuk

Szerző: Coben, Harlan
Win
3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Coben, Harlan
3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Ellroy, James
3.990 Ft 3.192 Ft