Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gengszterváros

Online ár:
3.490 Ft
2.792 Ft
ISBN: 9786155715761
Cikkszám: 0817
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Goldberg, Tod

Fülszöveg

Sal Cupertine chicagói bérgyilkos. A maffiának dolgozik. Diszkrét, hatékony, a legjobb a szakmájában, sohasem hibázik, sohasem hagy nyomot maga után. Egészen addig a napig, amikor egy akció balul sül el, és Salnek nem marad más választása, ki kell nyírnia három FBI-ügynököt és egy rendőrségi informátort. A négyes gyilkosság után a maffia egy hűtőkamionban Las Vegasba menekíti Salt, ahol új arcot és új személyazonosságot kap: ő lesz David Cohen, a helyi zsidó közösség új rabbija. Aki szabadidejében mellesleg folytatja régi mesterségét.

Ám van valaki, aki nem hiszi, hogy valóban a hírhedt bérgyilkosé az a felismerhetetlenségig megcsonkított holttest, amelyet Chicagóban találtak meg Sal Cupertine tárcájával. Jeff Hopper ügynök –akit kirúgtak az FBI-tól, és társai halála miatt lelkifurdalás gyötör – a saját szakállára nyomozni kezd, és közben egyre közelebb kerül a köztiszteletben álló Las Vegas-i rabbihoz.

Tod Goldberg váratlannál váratlanabb fordulatokban bővelkedő, filozófiai és vallástörténeti eszmefuttatásokat véres akciókkal vegyítő, humort sem nélkülöző regénye a Keresztapa és a Maffiózók kegyetlen, se törvényt, se Istent, se embert nem ismerő világába vezeti be az olvasót, ahol ügynökök, zsaruk, piti vagy éppen nagystílű bűnözők, egymással vetélkedő kisebb-nagyobb maffiafőnökök vívják gyilkos harcukat, és ahol a pénz szava mindennél erősebb.

ÉRDEKFESZÍTŐ CSELEKMÉNY, MARKÁNS KARAKTEREK ÉS FELEDHETETLEN SZITUÁCIÓK TESZIK KLASSZIKUSSÁ EZT A HUMORRAL ÁTSZŐTT KRIMIT. – Kirkus Reviews
Tod Goldberg amerikai író és újságíró, a Minden lében négy kanál krimisorozat alapjául szolgáló regények szerzője. A Gengszterváros a hetedik könyve. Goldberg Kaliforniában él a feleségével, aki szintén író.

Neked ajánljuk

Szerző: Coben, Harlan
Win
3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Coben, Harlan
3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Ellroy, James
3.990 Ft 3.192 Ft