Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A légzés ereje -ekönyv

Online ár:
3.490 Ft
Szerző: McKeown, Patrick
ISBN: 9789634753360

Fülszöveg

Ki ne szeretne egészségesebb, fittebb és karcsúbb lenni! Az általános erőnlét és az egészség megőrzésének és javításának azonban a közismert, mindennapi gátló tényezők mellett van egy gyakori, ám a nagyközönség előtt mégis szinte ismeretlen akadálya: a krónikus túllégzés. Tudtunkon kívül kétszer-háromszor annyi levegőt lélegzünk be, mint amennyire szükségünk lenne - ez pedig nemcsak hogy rosszabb átalános állapothoz, de olyan egészségügyi problémák kialakulásához vezet, mint az asztma, a szorongás, a krónikus fáradtság, az álmatlanság, az elhízás.
Ki gondolná, hogy mindezeken a bajokon egyszerű, ám tudományosan alátámasztott légzéstechnikákkal úrrá lehetsz! Patrick McKeown légzéskutató tanácsait megfogadva, és a könnyen alkalmazható technikákat elsajátítva változtathatsz a légzéseden, s így igen rövid idő alatt növelheted az aktív izmokhoz és a szervekhez jutó oxigén mennyiségét. Akár maximális teljesítményre törekvő élsportoló, akár jobb erőnlétre és egészségre vágyó átlagember vagy, a könyvben ismertetett légzőgyakorlatokkal 

• maximalizálhatod bármely fitneszprogram előnyeit; 
• szimulálhatod a nagy magasságban végzett edzést a sportteljesítményed fokozása érdekében; 
• javíthatsz az alvásod minőségén és a koncentrációs képességeden; 
• megszüntetheted az asztma tüneteit; 
• csökkentheted a magas stressz-szintedet; 
• különösebb erőfeszítés nélkül fogyhatsz, és meg is tudod tartani az így elért súlyodat. 

Ne feledd, az egészség, az erőnlét és fogyás titka a légzésedben rejlik! 

PATRICK MCKEOWN légzéskutató az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok alkalmazásával ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában. Ő maga is így küzdötte le az asztmáját és az alvás közben jelentkező rendellenes légzését. Módszerét szüntelenül tökéletesíti és bővíti, s gyakran tart előadásokat szülőhazájában, Írországban, Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő potenciált.

Rendelési link: https://bit.ly/3kNDVFz