Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A meztelen harcos

Online ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
ISBN: 9789639604711
Cikkszám: 0185
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Tsatsouline, Pavel

Fülszöveg

Észrevetted már, hogy minél gyakorlottabb az ember, annál kevesebb energiával képes sokkal többet elérni? Ez alól az erő sem kivétel. Az ókori görög birkózástól kezdve a kínai kungfumesterek féltve őrzött titkain át egészen a mai különleges egységekben szolgáló kemény fickókig a harcosok és az erősemberek az idők során számtalan gyakorlatot fejlesztettek ki az emberi erő fejlesztésére.
Mindezeket a bámulatos gyakorlatokat és technikákat most Pavel Tsatsouline sportszakember, a szovjet speciális erők egykori testedző oktatója egy olyan könnyen elsajátítható edzésprogramba illesztette, amellyel hihetetlenül gyorsan kifejlesztheted magadban az erő képességét – és mindezt vasak nélkül, kizárólag a saját testsúlyoddal dolgozva!
A Meztelen harcos a maximális erőre összpontosít. Semmi másra. Fejleszd ki magadban a félelmetes erő képességét. Napok alatt többet érhetsz el, mint hosszú évek testépítő gyakorlataival. Fedezd fel az izomfeszítést maximalizáló technikákat az azonnali erőért. Gyakorold a brutálisan nehéz egykezes fekvőtámaszt/egylábas guggolást, amelyek az erőemelés testsúlybeli megfelelői, és az egész testet megdolgoztatják. Érezz rá a GTG varázsára – olajozd a mozgást! Ez a világ leghatékonyabb edzésmódja. „Egyetlen hét alatt 5 helyett 10 egykezes fekvőtámaszt tudtam megcsinálni.” „Tegnap este megcsináltam 15-15 egykezes fekvőtámaszt mindkét kézzel. Két hónapja egy teljes sorozatra sem voltam képes.” „Az elején csak 1 reszketeg egylábas guggolást tudtam megcsinálni. Két hét múlva 5 teljesen szabályos, egylábas guggolást végeztem mindkét lábbal.”
AZ ERŐ LEGYEN VELED, MEZTELEN HARCOS!

Neked ajánljuk