Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Erőt, egészséget!

Online ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
ISBN: 9786155609930
Cikkszám: 0733
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Tsatsouline, Pavel

Fülszöveg

A lenyűgöző erő, a gyönyörűen kidolgozott test és a definiált izomzat többé nem csak a kivételes genetikai adottságokkal született szerencsések kiváltsága! PavelTsatsouline forradalmian új edzésprogramja milliókat tehet képessé bámulatos teljesítményekre, csak elszántság és kitartás kell hozzá. A kirobbanó lendületű Erőt, egészséget! bárkinek segíthet kibontakoztatni a testében rejlő lehetőségeket.

Pavel segítségével elsajátíthatod, hogyan kell a lehető leghatékonyabban megfeszíteni az izmaid. Így döbbenetesen megerősödsz anélkül, hogy egy kilogrammnyi fölösleges tömeget szednél magadra. Megtudhatod, mi kell a valóban látványos és tartós izomtónus eléréséhez, és hogy mindössze két gyakorlat – a felhúzás és az oldalsó nyomás – elég ahhoz, hogy már-már nem e világi, masszív és kőkemény tested legyen. Megtanulhatod, hogyan tudod az idegrendszered áthuzalozásával meghekkelni az izmaidba épített szoftvert, amelynek révén az egész tested tónusosabbá válik. Megismerheted az orosz súlyemelők módszerét, amellyel úgy képesek hihetetlen erőt kifejteni, hogy közben soha nem edzenek bukásig vagy a teljes kifáradásig. Azokra a kérdésekre is választ kaphatsz, hogyan kerülheted el a sérüléseket súlyemeléskor, mikor kell be- és kilélegezni, és hogy miképpen javíthatsz a fekvenyomásodon.

Ha követed az útmutatásokat, és a lehető legpontosabb technikával dolgozol, az otthoni „edzőtermedben” is világszínvonalúvá fejlesztheted a testedet csupán néhány eszközzel és napi húsz perc edzéssel!

Vágj bele, csináld, és ne nézz hátra!

Pavel Tsatsouline korábban a szovjet különleges erők instruktora volt, majd az Egyesült Államok katonaságának és rendvédelmi szerveinek különleges egységeinél kezdett dolgozni szakértőként. 2001-ben Pavel ismertette meg a nyugati világgal az orosz kettlebellt. Pavel nemzetközi kurzusokat tart kettlebell-, súlyzós és saját testsúlyos edzésekkel, a nevével fémjelzett StrongFirst nevű képzés pedig a ma legismertebb kettlebelloktatói végzettséget adja.
Pavel számos, erőedzésről szóló nagy sikerű könyv – az Egyszerű és ördögi, a Kőkemény hasizmok és a Nyers erő – szerzője.

„Pavel könyve igazi klasszikus, régi tartozást törlesztünk ezzel a kettlebell és saját testsúlyos edzés rajongóinak. Valójában ez az a könyv, ami megalapozta Pavel Tsatsouline hírnevét, és sztárrá tette az edzés világában.” – Lakatos Péter StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – barna öv

Neked ajánljuk