Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fegyencedzés 3.-ekönyv

Online ár:
3.490 Ft
Szerző: Wade, Paul "Coach"
ISBN: 9789634756774

Fülszöveg

Bivalyerősnek érzed magad? Képes vagy hatalmas szabad súlyok felemelésére, és bármelyik konditeremben pumpált izomagyút kenterbe vernéd? Netán még a lábaid is szuperálnak, és te vagy a környék legfürgébb futója? Ez mind király, de hátra ne dőlj, testvérem! Régi haverod és edződ, PAUL „COACH” WADE visszatért, hogy bevezessen a robbanékony erő lélegzetelállító világába, hogy olyan kőkemény gyakorlatokkal ajándékozzon meg, amelyekről korábban álmodni se mertél! Ahhoz ugyanis, hogy valóban csúcsformába kerülj, nemcsak erőre, de kiváló reflexekre és bestiális ügyességre is szükséged lesz.

A Fegyencedzés 3. pontosan ezeknek az emberfeletti adottságoknak az eléréséhez nyújt segítséget, a legelső, alapozó lépésektől a legprofibb technikákig kalauzolva elszánt olvasóját az erő útján. Robbanj, nindzsaharcos!

• A világ legmenőbb saját testsúlyos gyakorlatai: robbanékony fekvőtámaszok, tarkóbillenések, szaltók, őrszemhúzódzkodás és egyéb finomságok – az első lépésektől a mesterlépésig.

• Progressziók és regressziók.

 • Továbblépési lehetőségek és szűk helyen végezhető gyakorlatok minden fejezet végén.

• Állati mozgások.

• „Coach” Wade extra tippjei és trükkjei.

• Edzésprogramok és óravázlatok.

A Fegyencedzés 3. új területet mutat be mindazoknak, akik eddig is hűségesen követték „Coach” Wade tanácsait. A robbanékonyság fejlesztése saját súlyos gyakorlatokon keresztül − fantasztikus kihívás egy haladó Fegyencedzés-atlétának! LAKATOS PÉTER Master StrongFirst giryaoktató

Paul Wade a végére hagyta a legjobbat! A Fegyencedzés 3. az a könyv, amire minden megátalkodott Fegyencedzés-rajongó várt. Ha meg akarod tudni, milyen messzire juthatsz, ha pusztán a saját testsúlyoddal edzel, tartozol magadnak annyival, hogy megveszed ezt a könyvet! AL KAVADLO, a Rúdra fel! szerzője

Rendelési link: https://bit.ly/47kbEwt