Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Formában kortalanul -ekönyv

Online ár:
2.999 Ft
Szerző: Du Cane, Andrea
ISBN: 9789634757399

Fülszöveg

Fedezd fel a kettlebellgyakorlatok varázsát, melyektől robbanékony, erős és hajlékony maradhatsz! A kor nem számít!

Semmitől nem öregszünk gyorsabban, mint a rendszeres és hatékony testmozgás hiányától. Az izmok lassan leépülnek, a csontok törékenyebbé, a tartás görnyedtebbé válik, a bőr megereszkedik, a zsírpárnák gyűlnek, az ízületek recsegnek-ropognak… Állandó társunk lesz a fájdalom, az aggodalom és a fáradtság.

Csakhogy nem minden mozgásforma egyformán hatékony: néhány csak arra jó, hogy nagyjából szinten tartsuk magunkat, mások meg egyenesen rontanak a meglévő egészségügyi problémáinkon. Létezik azonban olyan edzésfajta, amely életkortól függetlenül óriási előnyökkel jár: a rendszeres, jól összeállított kettlebellgyakorlatok nem csupán visszafordítják az öregedés jeleit, de aktívan hozzájárulhatnak ahhoz is, hogy sokkal erősebbé válj 50 fölött – vagy akár 80 évesen is!

A kettlebell az egyetlen olyan kézi súlyzó, amellyel lehet aerob (kardio), illetve anaerob (erősítő) edzést is végezni. Ez az eszköz valójában nem más, mint „edzőterem a kezedben”, amelynek egészségedre gyakorolt pozitív hatásait hosszú évtizedeken keresztül élvezheted.

Andrea Du Cane könyve egy olyan megfiatalító „mestertervvel” szolgál, amelynek segítségével a tapasztalatlan kezdőtől a sokat látott sportolóig bárki dacolhat a fizikai hanyatlással, és olyan izmos, energikus és vonzó embert faraghat önmagából, amilyen mindig is lenni akart.

A Formában, kortalanul minden olyan információval ellát, amelyre a kettlebelledzések megkezdéséhez szükséged lehet – függetlenül az épp aktuális fizikai állapotodtól. A fejezetekben képet kaphatsz a bemelegítésről, az ízületek mobilizálásáról, az egyensúlyról és a stabilitásról is, és minden olyan összetevőt megtalálsz bennük, amire egy hosszú, aktív, biztonságos és fájdalommentes élethez szükséged lehet. Nincs mire várnod, vágj bele te is!

Andrea Du Cane Master RKC oktató, funkcionális mozgásminta-szakértő és sportoktató. Több mint húszévnyi tapasztalata van az aerobik, a súlyzós edzések és a fitnesz területén, emellett többféle táncban és keleti harcművészetben is jártas.

„Azt hallottad, hogy a súlyzós edzés veszélyes, 40 felett különösen, a nők pedig férfias izomzatot növesztenek az ilyenfajta edzés hatására? Itt az ideje, hogy leszámoljunk ezzel a sok hazugsággal! Andrea Du Cane hiteles szakértője a témának, szívből ajánlom edzőknek és edzetteknek is!”

Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu ‒ fekete öv

Rendelési link: https://bit.ly/439BHmL