Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Mezítlábas edzés - Okosan lépj, tovább élsz!

Online ár:
3.499 Ft
2.799 Ft
ISBN: 9789634751519
Cikkszám: 0975
Elérhetőség: Nem rendelhető
Szerző: Splichal, Emily

Fülszöveg

Van egy testrészünk, amely minden mozgás alapját képezi: a lábfej. Hogy miért fontos kiemelt figyelmet szentelnünk neki, megtudhatjuk az ismert lábspecialista, dr. Emily Splichal könyvéből.

Többek között fény derül arra,

- miért kell odafigyelnünk a lábfejünk állapotára, rugalmasságára, erősítésére;

- milyen veszélyei vannak a különféle cipőknek és talpbetéteknek, illetve hogy milyen típusú számodra az ideális;

- miként működik a lábfejünk, és hogyan nyeli el vagy szabadítja fel az ütközési erőket a járás során.

A Mezítlábas edzés egyaránt szól a sportolóknak, akik a teljesítményük fejlesztésére vágynak, és az átlagembereknek, akik megszabadulnának a különféle ízületi fájdalmaiktól, és erősítenék a lábukat. Valamint a szakembereknek, akik szeretnék megismerni a kevésbé gyakori módszereket is a lábfej erősítésére, flexibilitásának növelésére.

A pozitív változások eléréséhez pedig nincs szükségünk semmi másra, kizárólag a lábfejünkre!

DR. EMILY SPLICHAL a láborvoslás és az emberi mozgás szakértője, az Evidence Based Fitness Academy alapítója. Orvosi karrierjét annak szentelte, hogy a lábfej működésének, valamint a mezítlábas edzésnek a testtartásra és az emberi mozgásra gyakorolt hatását vizsgálja. Manhattani rendelőjében sportorvoslásra, biomechanikára és lábfejműtétekre specializálódott. Nemzetközi kutatásokban vesz részt, előadásokat tart, mezítlábas edzés elnevezésű programja pedig már több mint tíz országban elérhető világszerte.

„A mezítlábas edzés lassan újra divatba jön, ennek köszönhetően született meg ez a kötet is. Dr. Emily Splichal könyve csupa olyan megoldást és javaslatot tartalmaz, amely azonnal beépíthető az edzéseinkbe, és persze az életünkbe.”

Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – fekete öv

Neked ajánljuk