Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ellentmondásos dolgok tökéletes egységben

Online ár:
4.620 Ft
3.696 Ft
ISBN: 9786155899034
Cikkszám: 1741
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Jensen, Sarah- Keenan, Maynard James

Fülszöveg

Színész, előadó, zenész, vállalkozó, borász, atléta, író, kíváncsi kalandor – Maynard James Keenan személyében maga a nagybetűs „Művész” archetípusa ölt alakot. A többszörös Grammy-díjas Tool, az A Perfect Circle, és a Puscifer együttesek énekeseként közismertté vált művész mindig is magabiztosan járta útját, követve belső hangját, vezesse az váratlan kanyarokkal teli kihívások felé, vagy épp a helyes irányt jelző véletlen egybeesések mentén.

A rajongók eddig csupán részleges és felületes betekintést nyerhettek Maynard életébe. Az Ellentmondásos dolgok tökéletes egységben című mű azonban az énekes által jóváhagyott, és az ő segítségével megírt egységes és átfogó biográfia, melyben minden részletre kiterjedő alapossággal megrajzolt képet kaphatunk egy sokoldalú és elhivatott művészről és sikeres bortermelőről. A kiemelt életesemények leírásai szinte filmbe illő drámai stílusban mutatják be kudarcait és sikereit, illetve az életét és művészetét befolyásoló embereket és fordulatokat. A szövegbe ágyazva, Maynard gyakran sajátos humorral anekdotázik családtagokról, barátokról, a tanárairól, és zenész kollégáiról. A narratívát Keenan a saját családi képgyűjteményéből származó fotókkal teszi még érzékletesebbé.

Maynard régi barátja, az amerikai illetőségű látnoki festőművész, Alex Grey előszavában a következő rövid magyarázat olvasható: „Maynard életútjának tanmeséjén keresztül visszatalálhatunk önmagunkhoz, csak hogy szembesüljünk saját művészi kihívásunkkal. Üzenete pedig: legyünk jó értelemben megrészegülve a létezéstől, legyünk igazak önmagunkhoz, és táguljunk kifelé a Mindenségbe, egyre növekvő pörgéssel tovább és tovább.”

Neked ajánljuk