Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Így kezeld a haragodat-munkafüzet gyerekeknek

Online ár:
4.999 Ft
3.999 Ft
ISBN: 9789634756576
Cikkszám: 1455
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Snowden, Samantha

Fülszöveg

Mutasd meg a haragodnak, hogy ki a főnök! 50 játékos dühkezelési feladat 6–11 éveseknek
A düh teljesen normális érzés, akárcsak az öröm, a szomorúság vagy a félelem, ám nem mindig tudjuk, hogyan fejezzük ki a megfelelő módon. Az Így kezeld a haragodat játékos gyakorlatai megtanítanak, hogyan urald te az érzéseidet ahelyett, hogy azok uralnának téged, és segítenek megőrizni a hidegvéredet, hogy jó döntéseket hozz akkor is, ha épp dühös vagy.
Fedezd fel, hogyan azonosíthatod magadban a harag érzését, és hogyan reagálhatsz rá biztonságosan, hogy ne okozz fájdalmat se önmagadnak, se azoknak, akik körülvesznek! Rajzold le, hogyan néz ki a haragod, írj neki levelet, fejtsd meg a titkos üzeneteit – az ilyen és hasonló játékos feladatok révén olyan eszközök birtokába kerülsz, amelyekkel újra te lehetsz a főnök, és az értelmetlen, eredménytelen düh helyett ki tudod fejezni, mire is van valójában szükséged az adott helyzetben. Segít, hogy egészséges szokásokat alakíthass ki a harag megnyilvánulásai helyett, így gyorsabban legyűrheted a rossz érzéseket, és újra jól érezheted magad a bőrödben!
• Tudj meg mindent a haragról – hogy hogyan és miért támad fel benned, mi váltja ki belőled, és a tested mely részében milyen módokon nyilvánul meg.
• Játékos gyakorlatokkal győzd le – rajzold, írd, meditáld, kézműveskedd ki magadból a haragodat.
• Alakíts ki jó szokásokat a harag helyett – ezek segítenek, hogy jól reagálj akkor is, amikor úgy érzed, mindjárt felrobbansz a dühtől, és hogy elérd, amire valójában szükséged van

Neked ajánljuk