Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A kortalan kutya

Online ár:
4.999 Ft
3.999 Ft
ISBN: 9789634758891
Cikkszám: 1713
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Richter, Gary

Fülszöveg

A kutyatartásban egy rossz dolog van: az, hogy tudjuk, előbb-utóbb el kell búcsúznunk hű társunktól. Az Amerika kedvenc állatorvosává választott Gary Richter ebben a könyvében megmutatja, hogyan tudunk segíteni a kutyánknak abban, hogy minél tovább velünk maradhasson, jó egészségben. Mit lehet és mit kell tenni: milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetni, milyen étrendet és mozgásprogramot érdemes követni, van-e szükség étrendkiegészítőkre, baj esetén milyen gyógyszereket, gyógynövényeket, kezeléseket vehetünk igénybe a kutyánk számára?

A szerző a világszerte egyre népszerűbb, a hosszú élettartamot célzó longevitás tudományát alkalmazza kutyákra, a ma elérhető legfrissebb kutatási adatokat alapul véve. Bemutatja a legújabb vizsgálatokat, módszereket és ígéretes technológiai fejlesztéseket, de elsősorban végigvezeti az olvasót azon, hogy mi mindent tehet meg ő maga a kutyája élettartamának növeléséért a kölyökkortól az időskorig és az életvégi ellátásig.

Dr. Gary Richter állatorvos a kaliforniai Montclair Állatkórház tulajdonosa és orvosigazgatója volt, 2009-ben hozta létre saját állategészségügyi központját, amelyben holisztikus megközelítéssel gyógyítják az állatokat. Rendelkezik állatorvosi akupunktúrás, valamint állatorvosi kiropraktőri képesítéssel is, és ezeket a terápiákat általános állatorvosi ismereteivel kombinálva alkalmazza.

Neked ajánljuk