Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A visszakapott élet - ekönyv

Online ár:
2.999 Ft
Szerző: Rados Virág
ISBN: 9786155418358

Fülszöveg

Meg lehet-e gyógyulni egy súlyos betegségből, amelynek már a puszta neve is sokakat rettegéssel tölt el? Péceli Rita válasza: igen! S hogy mi kell hozzá? Elszántság, bátorság, bizalom és szeretet. Odafigyelés önmagunkra, remek orvosok, barátaink támogatása és nem utolsósorban egy hűséges társ, aki jóban-rosszban kitart mellettünk. Mert a gyógyulás lehetséges, még akkor is, ha a bajban éppen azoktól nem kapunk segítséget, akikre a leginkább számítunk.
A történet bizonyítja: a legnehezebb helyzetből is megtalálhatjuk a kiutat. Mert a szeretet és a segítség erőt ad. Ennek köszönhetően Rita felveszi a kesztyűt, és a hosszú, gyötrelmes küzdelem végén megtalálja a gyógyulást, a boldogságot és igazi hivatását is. Visszakapja egészségét, normális életét, sőt a szenvedés árán egy sokkal gazdagabb, igazabb életet nyer a régi helyett.

„Hamarosan hozzám is odajöttek.
- Ni, csak, a vicces kedvű hölgy. - Engem is átraktak a kórtermi ágyamba.
Megint elveszítettem az öntudatomat.
Amikor végleg felébredtem, úgy éreztem, majd kicsattanok. Az ablaküvegen átfúródó napsugarak táncot jártak a szobában, minden sarokba jutott belőlük. Az ágyneműk a korábbinál is fehérebben vakítottak. Egy darabka mennyország dicsfénnyel és felhőkkel. Valóságos eufória lett úrrá rajtam.
- Élek, élek, élek! - kiáltottam. - Micsoda boldogság!"

A visszakapott élet Rados Virág második regénye, a nagy sikerű Bipoláris folytatása, amely szintén igaz történet alapján íródott.

Rendelési link: https://bit.ly/3eUIPM8