Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

In flagranti - ekönyv

Online ár:
2.999 Ft
Szerző: Rados Virág
ISBN: 9786155418747

Fülszöveg

Egy vicces, olykor megható szerelmes könyvet tart a kezében az olvasó. A történetekből megtudhatjuk, hányféleképpen lehet nőként csalódni úgy, hogy annak még a távoli Amerikában, a Szex és New York-sorozat hazájában is híre menjen. S miért a sok koppanás? Mert az ember lánya gyakran minden szerencse és főleg önismeret híján halászgat a zavarosban. Ilyenkor bizony előfordul, hogy a kiszemelt férfi nem éppen álmaink hercege, csak mi képzeltük róla, hogy ő a nagy Ő. Ismerős a szituáció? Fel a fejjel, azaz talpra, és indulás tovább! A végállomás csakis a boldogság lehet.
„...az előszoba felől kulcszörgés hallatszott, majd nevetés harsant, amire vékonyka hang felelt. Egy nő és egy gyerek léphetett be a lakásba.
Zoltán egész testében lemerevedett, majd odasúgta Helgának:
- Ez Rozi a fiammal. Egy nappal előbb hazahozta. A francba! Bújj el gyorsan, nehogy meglásson, különben kikaparja a szemedet. Menj ki az erkélyre, én majd behúzom a sötétítő függönyt.
- Neked barátnőd van? - tátotta el a száját Helga.
- Exbarátnőm, de nem hagy békét. Minden nőt elüldöz mellőlem. Na, menj már ki!
Helgának azonban esze ágában sem volt az erkélyen kuksolni, amíg az ismeretlen nő el nem hagyja a terepet. Nekidőlt a konyhapultnak, karjait keresztbe fonta.
- Tőlem aztán megláthat - mondta kimérten. - Én nem félek senkitől, és senki elől nem fogok bujkálni.
- Ha neked esik, magadra vess - vetette oda a férfi idegesen. - Én előre szóltam."

Rendelési link: https://bit.ly/2YcOYND