Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Atomikus fókusz

Online ár:
4.999 Ft
3.999 Ft
ISBN: 9789634756521
Cikkszám: 1457
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: McKeown, Patrick

Fülszöveg

FÓKUSZ × KONCENTRÁCIÓ × FIGYELEMFENNTARTÁS = SIKER

Mit szólnál, ha…
• képes lennél szabályozni a mentális állapotodat?
• bármikor eljuthatnál a mély és fókuszált flow állapotába?
• tisztán látnád magad előtt a lehetőségeidet, és éreznéd a zsigereidben a helyes választ?
• képes lennél magabiztosan élvezni az életet a saját feltételeid szerint?

A hagyományos oktatási rendszer nem tanított meg minket a stressz kezelésére. Márpedig ha folyamatosan gondolatainkba merülve töltjük mindennapjainkat, a mindfulness technikák kudarcot vallanak.

Fedezd fel te is a különleges alakulatok, nagyvállalati vezetők, MMA-harcosok és más szakemberek által már régóta használt technikákat! Szüntesd meg azokat a szokásokat, amelyek folyamatosan stresszben tartanak, és meggátolnak a fejlődésben. Építsd ki a stabil fiziológiai alapokat ahhoz, hogy maximálisan kiaknázhasd a benned rejlő potenciált az ületi életben, a sportok világában, a párkapcsolatokban – és úgy általában az életben. Szerezd vissza az elméd fölötti irányítást, és tegyél szert arra az ellenállóképességre és energiára, amely a tartós sikerességhez szükséges.

Ez a könyv neked szól, ha elég ambíció lakozik benned. Ha tudod, hogy többet is kihozhatsz az életedből. Ha elakadtál a karrieredben. Ha folyamatosan stresszes vagy. Ha a tartós siker kulcsát keresed. Ideje megismerkedned az Atomikus fókusszal!

PATRICK MCKEOWN légzéskutató, dr. Konstantin Pavlovich Buteyko tanítványa, a Buteyko Clinic alapítója. Az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok alkalmazásával ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában. Ő maga is így küzdötte le az asztmáját és az alvás közben jelentkező légzésproblémáit. Világszerte tart előadásokat arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő lehetőségeket.

Neked ajánljuk