Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Akciók

Bolti akció márciusban Bolti akció márciusban
40% kedvezménnyel szerezheted be a megjelölt könyveinket a készlet erejéig
Online rapid akció 02.15-02.28. Online rapid akció 02.15-02.28.
Nálunk nem csak egy napig tart a Valentin-nap! Randizzatok könyvekkel akciónk keretében február 15. és 28. között 30-70% kedvezménnyel szerezhetitek be a megjelölt romantikus regényeket és párkapcsolati önsegítő könyveket.
Online rapid akció 02.29.-03-13- Online rapid akció 02.29.-03-13-
Krimi akciónk keretében február 29. és március 13. között 30-70% kedvezmény a megjelölt termékekre.
Állandó akció Állandó akció
Könyvek 20-40% kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással
Rendezés:
Nézet:

Az újévi fogadalomként, januárban megkezdett életmódváltások lendülete a statisztikák szerint február közepére megtörik, mert addigra majd 80 százalék feladja a céljait. Ha a fogyókúra olyan egyszerű elméletben, miért olyan nehéz a megvalósítása a gyakorlatban? Szimplán csak az akaraterő hiányzik? Mi van akkor, ha léteznek olyan tényezők, amelyek szinte lehetetlenné teszik, hogy többet mozogjunk és kevesebbet együnk - ahogyan a szakemberek tanácsolják? Hogyan küzdjük le ezeket a tényezőket? És mit tegyünk akkor, ha a cél nem egyszerűen a vonzóbb külső elérése, hanem a teljesítményünk fokozása és az egészségünk visszaszerzése is a terveink között szerepel?
LAKATOS PÉTER harminc éve nyitotta meg edzőtermét, azóta tanított olimpiai aranyérmest és nagymamát, kommandóst és hobbiból sportolót, valamint kinevelt majd 3500 edzőt tíz országban. Új könyvében a rendkívül népszerű Kortalanul Prémium Életminőség Program tapasztatait osztja meg az olvasókkal, amely program révén kollégáival együtt sok ezer életmódváltónak segített sikeresen.

LAKATOS PÉTER StrongFirst Master-oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu fekete öves gyakorló. Harminc éve oktat fitnesszel, légzéssel és mozgással kapcsolatos szakmai programok keretében itthon és külföldön egyaránt. A Ground Force Method megalkotója, krav maga fekete öves instruktor. Legutóbbi könyve az Életmentő izom, amely bestseller volt a megjelenése évében.

4.999 Ft 3.999 Ft