Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Flexibilis diéta

Online ár:
5.499 Ft
4.399 Ft
ISBN: 9789634758914
Cikkszám: 1711
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Aragon, Alan

Fülszöveg

A legmodernebb táplálkozási modell az optimális testalkat, a csúcsteljesítmény és a rendíthetetlen egészség eléréséhez és fenntartásához.

Nem igazodsz el a különböző diéták állandóan változó világában? Nem csoda. Low carb, keto, zsírszegény, paleo és egyéb diéták, kimondhatatlan nevű étrend-kiegészítők és persze a mindenre is jó varázsszerek… mindez a végtelen frusztráció aknamezőjévé válik, kevés vagy semennyi fenntartható eredménnyel. Flexibilis diéta című új könyvében a több mint 25 éves táplálkozáskutatói és oktatói tapasztalattal bíró Alan Aragon segít, hogy véget vess a zűrzavarnak, és a siker útjára léphess.
Alan felfedi a diéták legnagyobb titkát: azt, hogy nincs egyetlen diéta mind felett, amely mindenkinek megfelelne. A siker kulcsa egy olyan személyre szabott program megtalálása, amely az egyén igényeire van szabva, és segíti őt a céljait támogató, életre szóló szokások kialakításában.
A Flexibilis diéta a legfrissebb kutatásokon alapuló, gyakorlatban tesztelt táplálkozási megközelítés, amely a makrotápanyag-egyensúlyra és a megfelelő élelmiszer-beszerzésre összpontosít, hogy a saját tempódban érhesd el étrendi és fizikai céljaidat. Egyszerűen követhető tervével Alan megmutatja, hogyan étkezz a meghatározott makrotápanyag-célokon belül, így elérhetővé és fenntarthatóvá téve a fogyást, elősegítve az egészséges táplálkozást, miközben nagyobb szabadságot élvezhetsz az ételválasztásban.

Neked ajánljuk