Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:

William S. Burroughs, a beatnemzedék kiemelkedő alakja ebben a könyvében kevésbé ismert, szelídebb oldalát mutatja meg. Az eredetileg mindössze 133 példányban megjelent mű megható és szellemes értekezés macska és ember viszonyáról, amely a Burroughs erőteljes stílusát kedvelők és a macskabarátok számára is különleges élményt nyújt. 
Az egymást mozaikszerűen követő emlékfoszlányokban szívet melengetően jelenik meg a szerző és a különböző életszakaszaiban társául szegődött macskák közötti meglepően szoros kapcsolat. Az ellesett pillanatokról, apró történésekről, ember és állat között kialakuló bonyolult viszonyról mesélő töredékek ismerősek lehetnek valamennyi macskatulajdonosnak, aki kedvencét simogatva valaha elgondolkodott az emberiségnek a macskákhoz fűződő hosszú és titokzatos kapcsolatáról, kezdve az egyiptomi macskakultusztól egészen a mai, társaságot és akár vigaszt is nyújtó városi cicákig.
WILLIAM S. BURROUGHS (1914–1997) amerikai író, esszéista és előadóművész műveinek nagy része saját, elsősorban pszichedelikus élményein alapul. Harvardon szerzett diplomája után barátságot kötött Jack Kerouackal és Allen Ginsberggel, akikkel a lázadást megtestesítő beatnemzedék vezéralakjai lettek. A több magyar kiadást is megélt Meztelen ebéd és más művei után a nálunk most először megjelenő A benti macska új élményt fog nyújtani a szerző régi rajongói számára is.
 

3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Bauer Barbara

– Milyen az az ember az életedben, aki igazán szeret? 
– Elfogad olyannak, amilyen vagyok. Szeret a hibáimmal, a gyengeségeimmel, a félelmeimmel együtt. Feltétel nélkül. Mert igazán ismer.
– És te? Te is így szereted magad?
– Nem – felelem hezitálva. – És nem tudom eldönteni, hogy azért, mert én viszont feltételekhez kötöm a szeretetet, vagy mert nem ismerem magam igazán.

Az Idegen, az Átutazó és a Jövevény után újabb találkozás vár ránk a halál és a születés, a folytonosság, az öröklét megválaszolhatatlannak tűnő kérdései között. A Barát mindegyiküket jól ismeri. Mert ő az, aki akkor is ott van, amikor mindenki más már odébb áll. Aki vezet az úton, elénk tárja a végtelent, de kíméletlenül megmutatja a végleteket is. Tudja, mit jelent a boldogság, de nem áll elénk, ha éppen a pokol felé tartunk. Mert tudja, hogy mindennek megvan az oka. Mert ő ismer a legjobban.
De ki ő? És vajon azt is tudja, miért vagyunk a világon?

Kedves olvasóm! A TALÁLKOZÁSOK kisregénysorozat negyedik része önismereti utazás. Ezen az úton magam is végigmentem, és szeretnélek hozzásegíteni, hogy te is ellazultan, meditációként élhesd meg az utolsó fejezetet. A könyvben található QR kódot leolvasva egy hanganyaghoz jutsz. Indítsd el a felolvasást, hunyd le a szemed, és tarts velem az út utolsó méterein. Várlak szeretettel!
Bauer Barbara

3.999 Ft 3.199 Ft
Szerző: Aragon, Alan

Várható megjelenés időpontja: május 25.

A legmodernebb táplálkozási modell az optimális testalkat, a csúcsteljesítmény és a rendíthetetlen egészség eléréséhez és fenntartásához.

Nem igazodsz el a különböző diéták állandóan változó világában? Nem csoda. Low carb, keto, zsírszegény, paleo és egyéb diéták, kimondhatatlan nevű étrend-kiegészítők és persze a mindenre is jó varázsszerek… mindez a végtelen frusztráció aknamezőjévé válik, kevés vagy semennyi fenntartható eredménnyel. Flexibilis diéta című új könyvében a több mint 25 éves táplálkozáskutatói és oktatói tapasztalattal bíró Alan Aragon segít, hogy véget vess a zűrzavarnak, és a siker útjára léphess.
Alan felfedi a diéták legnagyobb titkát: azt, hogy nincs egyetlen diéta mind felett, amely mindenkinek megfelelne. A siker kulcsa egy olyan személyre szabott program megtalálása, amely az egyén igényeire van szabva, és segíti őt a céljait támogató, életre szóló szokások kialakításában.
A Flexibilis diéta a legfrissebb kutatásokon alapuló, gyakorlatban tesztelt táplálkozási megközelítés, amely a makrotápanyag-egyensúlyra és a megfelelő élelmiszer-beszerzésre összpontosít, hogy a saját tempódban érhesd el étrendi és fizikai céljaidat. Egyszerűen követhető tervével Alan megmutatja, hogyan étkezz a meghatározott makrotápanyag-célokon belül, így elérhetővé és fenntarthatóvá téve a fogyást, elősegítve az egészséges táplálkozást, miközben nagyobb szabadságot élvezhetsz az ételválasztásban.

5.499 Ft 4.399 Ft